Jump to content

Проблем спревърляне от бензин на газ


Recommended Posts

Колегии проблема е следния.Колата б4 2.0 абк с обикновена газова ланди рензо  с ламда конрол А/1 От известно време забелязвах че колата работи много време на бензин преди да прехвърли на газ а днес тотално отказа да прехвърля и върви постоянно на бензин Питането ми е следното от какво може да го е направила и другото е питал сам много хора тази система кои я кара да премине на газ много ми се вижда да работи по 2 3 минути на бензин след запалването имали начин да се регулира защото това е прекалено колата да е загряла на 90 градуса а тя след палене да работи по 3 минути на бензин .Благодаря на всички  предварително

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата сама ли минава от бензин на газ ако е така има вариант да ти е прецакан емулатора или да ти се е разлепил датчика за прехвърляне той трябва да е залепен на изпарителя поне при мен така беше...успех дано не е нищо сериозно!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега на изпарителя няма нищо защото миналата година го сменях и нямаше нищо вързано към него а за емулатора къде да го търся какво представлява и ще му личи ли му  той ли определя кога ще премине на газ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как така си с АГУ, а не можеш да минаваш директно на газ, дори на студен мотор? Пък и ламбда контрола е бомба със закъснител.....как хубаво може да ти думне от бедна смес, ако ламбдата дефектира.....аз патих преди време от това.....отивай на газаджия да го махаш това чудо......

Иначе ако изобщо не можеш да минеш на газ, вероятно ти е изгорял един бушон, който е предпазен и трябва да е в двигателния отсек, но трябва да се погледне....зависи как ти е монтирана системата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами колега колега не мога да преминавам на газ ръчно и аз не знам как е направено ?? копчето е с две степени бензин газ и се 4удя кое го кара да обръща на газ??

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера дойде при нас един човечеч със същият проблем. Наложи се да му сменим цялата предна система. Изпарител, клапан и копче. Ако и при теб нещата са така по-добре се замисли за монтаж на някакъв ГИ за да си спокоен, че няма да имаш после гърмежи.

Sent from my Galaxy Nexus

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...