Jump to content

Проверка и поправка фарове. Къде?


Gecata

Recommended Posts

Здравейте колеги!

Снощи карах малко на тъмно и забелязах, че левия ми фар въобще не осветява пътя ами забива светлината си високо горе. Освен това видях че светлината е някак си разсеяна а не концентрирана като при другия ми фар.Като спрях отворих капака да разгледам по подробно какво става и забелязах че щепсела и фасонката (незнам дали така се казват) се въртят горе-долу свободно. В смисъл такъв, че не са стабилно закрепени. Не става въпрос за крушката-тя си е стабилна.

Та ако може да ме насочите как да се справя с този проблем, щот зимата наближава, а пък и от 1-ви ще трябва да караме постоянно на фарове. Молбата ми е да ме насочите към някои сервиз където могат да оправят досадния проблем.

От София съм.

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може само нейната липса да ти е проблема :blink:

кой фар ти е това???

Редактирано от kalinat28
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега металната П-образна скоба си е там, но като сравнявам с другия фар виждам че липсва металната кръгла пластина около крушката. Освен това виждам че крушката заедно с фасонката се мести горе-долу свободно-държи я само металната П-образна скоба. Докато при другия ми фар крушката е неподвижна заедно с металната скоба (има няква кръгла пластина) която държи всичко много стабилно.

Незнам. Кажете къде да ходя за да оправят този досаден проблем!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...