Jump to content

Премигване лампата за подгряване на свещите


nike_33

Recommended Posts

Какво стана с помпата колега,изкара ли я?От нея ли е проблема?

Колега, КОКО12, да!, смених тази кошница която се намира в резервоара!, и да!, оправи се проблема с гасненето на автомобила, при положение, че имам 15 литра гориво! Купих си втора употреба част, и след доста пуфтене и споменаване на роднини на колата, и прекарани 2 дни в неудобна поза в багажника, смених частта и сега нещата с горивото са като на всяка нормална кола! Трябва да кажа, че този детайл е страшно сложен, и мисля, че не подлежи на сервиз. Бъкан е от електроника, маркучета, които идват бог знае от къде и отиват бог знае на къде, преплитат се с кабели от електрическата инсталация, всичко това влиза някъде където не виждаш и не знаеш какво става! Там от където купих частта, си поговорихме малко по темата, продавача /който същевременно е и монтьор/ ми каза, че най-вероятно имам пробив някъде и така се нарушава херметизацията на цялата система, а това при дизела, както знаете, е недопустимо! Сега вече знам и на практика как се сменя дефектиралия детайл, и вероятно следващия път ще се справя много по-бързо, но честно казано, изобщо не искам да ми се случи пак!

 Сега си карам колата и се наслаждавам на гледката, как нивото на гориво пада, пада, и аз така си харча собствените пари докрай! Е, мисля, че изчерпах темата и пожелавам на всички безаварийно шофиране!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 60
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Безаварийно и на теб колега :zustimm:

Сега трябва да видя защо не се чистят грешките,след като vag-coma ги открива?

Цитиране на предходен пост!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е много лош знак няма нищо общо със свещите по скоро сигнализира за проблем с дюзите или помпата възможно е и да е недостиг на гориво поради теч или запушваня някаде по горивната система бъди МНОГО внимателен при изпреварване често пъти след мигане на тая лампа може да настъпи изгасване на колата в най кофти момент,отиди незабавно на диагностика

Казах го на колегата започнал темата,казвам ти го и на теб(ПРОБЛЕМ В ГОРИВНАТА система),не знам с къв акъл карате при такива сериозни проблеми недай си боже утре да ти изгасне на изпреварване и като нищо да пречукаш някой невинен човечец,като за начало си смени горивен филтър,тия дивотии със стоп машинки и "релета за мигачи" ми се струван извънземни(може и да са възможни при 1на1000 случая с тия симптоми).

Редактирано от Mitaka madafaka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Ето това ми излиза:

 



1



А като пусна auto scan ми излизат други които ще оправям.Просто сега в този студ не ми се занимава.

post-42054-0-85318100-1417271785_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Днес докато си проверях с Ваг Ком-а на запален двигател ми премигна на няколко пъти тази лампа и след това угасна, но не обърнах внимание точно кой компонент проверях.. досега не се беше случвало при проверка или аз не съм видял да мига  :nixweiss: Стопове си имам, палела е винаги от първия път.. след това я угасих и след 1-2 часа я вкарах в гаража, лампата не се появи отново..  :eusa_think:  Колата е 1.9 90 коня 1Z мотор

Редактирано от AlPachev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом не свети,карай спокойно :hilezh: когато почне да премига след като я запалиш,тогава ще се притесняваш :hilezh:

Цитиране на предходен пост!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още не,да се постопли малко времето и я мятам  :hilezh: Сега в този студ не ми се разглабя.Гледам да не оставям в резерва да тогава  :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 11 months later...

Проблема е решен,сменяш целия резервоар с всичко :hilezh: и готово,вече не свети лампа :dance: .На някой ако му трябва помпа и резервоар,имам :zustimm: само датчика не работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...