Jump to content

оборотите играят !? 3.0TDI avtomatic


K.Valchev

Recommended Posts

  • Отговори 58
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Придърпването при 60-70км не се оправя с промивка на маслото и смяна както и играенето на оборотите. Промивка и смяна препоръчват във всеки сервиаз на ауди и ти казват "не може да гарантираме че ще се оправи". Имах същият проблем миналото лято. Собственика на сервиза за щастие е имал същият проблем. Проблема се получава от турбината на скоростната кутия, смених я ( не във ауди ) и всичко е ок. Доста често срещан проблем за модела.

Редактирано от liubkin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

къде я смени колега и за какви пари ?

защото и аз имам горе долу същите симптоми както на колегите но първо ще пробвам с почистване на цялата горивна смукателна система

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр, смених турбината във гр. Свищов. Смяната не е евтина защото се сменя маслото на скоростната кутия което е към 1000лв, самата турбина мисля беше 950лв и 300лв за работата която също включваше смяна на масла и смена на един лагер. Общо 2500. В ауди Плевен ми искаха 2000лв са смяна и промивка на маслото, но това нямаше да реши проблема така че по добре не експериментирайте, проблема е достатъчно скъп и е добре да закарате колата на някой които знае за какво става въпрос и който е срещл същият проблем, иначе е само гадаене и ходене по мъките ( финансово ) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр, нова беше турбината. Може и да се заблуждавам в нейната цена защото ми предлагаха и рециклирана и нова а и това беше преди почти година, разликата в цената помня че беше 200-250лв някъде. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...