Jump to content

тапа


st0yk0

Recommended Posts

Здравейте колеги Весели празници на всички.

Преди месец като се връщах от Варна валеше като из ведро и към търново почна да ми боксува съединителя. Направо се спекох че няма да мога да се прибера но към София се оправи. И до днес нямам проблем със съединителя но днеска пак валеше силно и вдигнах капака и видях че под акумулатора е дупката за оттичане на водата и пада върху кожуха на скоростите а там има отвор през който се вижда маховика и по надоло има още един отвор. Та питането ми е може ли да е влязла вода в съединителя и затова да е приплъзвал, и няма ли някакви тапички за тези дупки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не вярвам да е от водата,има семерина която като спече пуска по малко масълце на съединителя и докато изгори буксува,купих си комплект съединител а то се оказа една голяма семерина за 5лв.набутах се с 250лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не не нямам намерение за го цепа поне за сега нямам проблеми с него тогава беше единствената случка. Исках да знам дали на ваще има такива тапи да не влиза вода защото оттам си виждам притискателя.



а за маслото и семеринга не е от него поне не виждам никакво ако беше от него щеше маховика да е омаслен но няма такова нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...