Jump to content

Вибрации на свободен ход и при 2000 оборота, А4 1.8Q ADR


davido

Recommended Posts

Колеги, един много странен проблем се появи. До събота вечер всичко беше ок, в неделя сутринта тръгвам на работа, паля колата и на първия светофар се появиха страшни вибрации. Колата има газ, интересното е че вибрациите са и на двата вида гориво. Другото, което ми направи впечатление, е че на 2000 оборота колата изпада в резонанс, породен от вибрациите и изчезва веднага. Днес колата беше цял ден в сервиз, замериха компресията-ок, свещите са на 1000 км-оригинални, нов въздушен филтър, нови кабели. Няма записани грешки. Проверени са всички вакум-маркучи. Колата ускорява, няма прекасвания. Меката връзка е нова, проверихме и тампоните на скоростната кутия. Проблема остава. Приемам всякакви препоръки и мнения. Благодаря Ви предварително...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих се ориентирал към меката връзка. Имах подобен проблем и я смених с някаква евтина от 25лв. Имаше резултат но за около 2 седмици. След това пак се появиха вибрациите. Купих оригинална и вече 2 месеца няма проблем. Но преди да ме послушаш пробвай метода с 2 скоби върху оплетката - евтин и поне за мен много впечатляващ резултат. Успех с ремонта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, след днешната смяна на к-т маховик със съединител отново съм по BG-пътищата, а усещането на новия съединител е превъзходно. Тресенето на свободен ход се оказа от маховика, но и феродовият диск беше заминал, а притискателния-посинял.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...