Jump to content

Предложение за редакция на шапката в Купува/Продава


  

24 гласа

  1. 1. Дали да е възможна редакция на шапката в Купува/Продава

    • Да, само за раздел Купува/Продава
      11
    • Да, за всички раздели, за потребители с над 20 мнения
      9
    • Не
      4


Recommended Posts

Колеги, защо нямаме тази възможност.  Не е ли малко недомислено, човек да продава дадено нещо, след това да иска да добави/редактира и да няма възможност за редакция на първия си пост/заглавието? Редакцията е възможна за някакво време...20тина минути може би.

 

Затова предлагам  -  нека да може да се редактира заглавието и първият пост на темата в в Купува/Продава, а защо не и във всички раздели.

 

Не всеки пост, не от всеки юзър, защото знам че УС е против това. Но може би за хора, с над определен брой мнения има резон  да е активно?

 

Искам да добавя само че не желая да засягам някого, просто го намирам за неудобно.

 

Чувствайте се свободни, кой каквото му е на душа да каже =)

Редактирано от Bobu
Адрес на коментара

За мен това ще бъде много  безмислено .За нас които продаваме във форума ще бъде удобно .Но на 100% ще се злоупотребява със редакцията ,след като някой се оплаче от нещо ,продавача просто ще влиза и ще си прави редакция .Мислено е много пъти и сега е малко късно да откриваме топлата вода .Аз преди 2,3 години си закупих джанти от някакъв варненски смотаняк и едната беше спукана и крива ,а другите 2 бяха само криви .Отделно фланците които бяха с джантите не пристигнаха .След като ги заварих и изправих ми дойдоха на 900 левчета и ги пуснах после на 450 лева с подробно инфо ,дори не ги карах и ден .Ако се направи за хората с много постове да може да едитват ,другите с по-малко постове ще нададът вой до небесата и пак не става :zustimm:

Адрес на коментара

Жоро, аз не виждам проблем тия с  много мнения да имат право да редактират мнение(ако изхождаме от факта че тези с по-малко има по-голяма вероятност да злоупотребят). Многото мнения показват някакво доверие, може да видиш какъв и що е човека срещу теб.

И ние не откриваме топлата вода, масово по форумите - авто такива, има възможност за редакция, но не искам да намесвам други форуми, тука говорим за нашия си, затова съм дал предложение.

 

А който ще надига вой, лека полека като натрупа мнения ще мине в друга категория. А и ме съмнява че някой изобщо ще надига вой.

 

Друг е въпросът, че човек ако иска да е цървул като продавач, редакцията няма да го спре, визирам случая с джантите при теб.

 

P.S.

 

За нас които продаваме във форума ще бъде удобно

 

Ти и сега имаш възможност за редакция, погледни.

Редактирано от Bobu
Адрес на коментара

И при нас има вариант за редакция ,натискаш долу нередност и драсваш 2,3 реда какво и как да се едитне .Винаги някой модератор се притича на помощ за едит  .Това за многото мнения  и по малкото става дискриминация .Някой юзъри започват да ревът защо за едни може а за други не ,и започват едни гневни теми срещу ръководството и т.н.

Адрес на коментара

Модераторите са хора които отделят от своето лично време за да помагат този форум да се развива.Все пак този форум е за помощ на едни към други .Винаги някой модератор се отзовава за такъв вид помощ  .Дори си мисля че на модераторите им е много по приятно да  помогнат на някой закъсал и изял някоя буква в обявата си ,отколкото с банове и разправий .Не говорим за чат с модераторите ,а просто когато си пропуснал нещо то да се поправи .Все пак когато пускаш тема я преглеждаш и обмисляш преди да цъкнеш бутона публикувай .След това имаш и време за редакция около 30 минути .Според мен идеята за намаляване на злоупотребите  тея едитчета е перфектна

Редактирано от gogotzanovsf
Адрес на коментара

Да бе, изключително приятно им е, да се занимават сигурен съм =) ... те хората си нямат личен живот и не им трябва време за тях си ...

Редактирано от Bobu
Адрес на коментара

Ако е с лимит едни 10-20мин след пускане на поста няма никакъж проблем наистина. На всеки му се случва я да забрави снимка, я номер, я цена да добави в обявата.

Адрес на коментара

Лимитът е 60 минути.

 

Нещата не опират за съжаление само до това дали нещо изглежда разумно или не, а и дали технически е възможно, но това някак е пропуснато дори да се предположи.

 

Не, няма възможност да се даде опция след н-броя мнения да нямаш рестрикция за редакция,

Не, няма възможност да се ограничи това само за даден подфорум.

 

Ситуацията за мен е по-скоро "който каквото си надроби, това ще сърба". Ако нямаше злоупотреби, нямаше да има такива рестрикции. Осъзнавам факта, че това връзва ръцете на всички останалите печени и свестни хора, но това е положението. Съжалявам!

 

Поздрави!

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...