Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам ауди А4В5  което в момента е с с оригиналните 15, но много ми харесва как изглеждат оригиланите 17 на А3 който са на снимката. Та въпроса ми е: ако някой които вече е слагал и кара/карал е с такива джанти на В5-цата да ми каже подходящ размер гуми и как изглеждат самите джанти на колата, понеже до сега не съм засичал такива монтирани на В5-ца :) аудито е 2.6 бензин, и не е куатро, имам и фланци на задните гуми който не съм мерил точно колко са но на око не им давам повече от 15 мм.

 

Предварително ви благодаря!

post-75644-0-86069400-1398200141_thumb.j

Редактирано от Iskren Ivanov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Iskren Ivanov-без да се засягаш,ама точно тея 17-ки от А3/8Р/ модела с ЕТ56 и да ги сложиш на А4/В5/,според мен,не му мязат.

Преди на моята А4-ка,ейтакива почти и бях сложил,но нямаше за кога-от А3/8Р/ ЕТ56 и фланци правени от дуралуминий-точно размери не помня,но ги докарахме до ЕТ35,дълги болтове също трябват.Гуми 225/45R17.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за горните коментари! Да си призная, аз видях от горната тема как е станала на колегата с джантите от А3, и найстина резултата не е точно това което очаквах, пак стоят добре но очаквах много повече да отворят колата :)  Иначе другия вариант който бях харесал е почти същия като тези снимки които си ми качил, с разликата че джантите там са 16 който харесах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива джанти с гуми продаваше едно момче от ФВ форума карани на пасат Б5 и не беше опоменал ,че е слагал фанци поне не прочетох никъде ,ако имаш интерес мога да потърся темата за продажбата,,,аа ползвал е фланци 8мм сега видях

Редактирано от Blese
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК ще го имам в предвид за репликата :)  трябват фланци защото широчината е различна :)
Благодаря иначе за мненията, ама като се поразрових малко из по старите теми и сериозно взех да се замислям дали да не си остана с оригиналните и малко грозновати 15-ки :unsure:

Редактирано от Iskren Ivanov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...