Jump to content

Твърдо возене!?


TDIpwr

Recommended Posts

Здравейте!Карам а4 б5 комби.Вози доста твърдо(като мина през дупка тропа стабилно).Возих се на други подобни коли и возията беше доста по-добра.

Та въпроса ми е какви амортисьори да взема(с какви излиза от завода ?).Знам че маслените воазят по-меко,но май за тази кола са само газови.Друго от какво може да вози твърдо и през дупките да тропа(от зад тропа повече май..иначе носачите са на 6).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв цвят са пружините? Някой да не е хакнал спортно окачване или е подготвил комбито за товарене с двойнодействащи амортисьори.

Редактирано от alter_breed
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с маслени от зад пак на авант и мога ти кажа че не седи изобщо на пътя като има неравности и мисля да си взема газови. Сменил съм тампоните на моста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл в моят кошмар :) В момента се справяме с колега от форума с този проблем. Щом отпред носачите са ти наред (аз смених почти цялото окачване), проблемите ти са три отзад. Аз в момента оправям и цялта задница едновремено.  

1. Тампони на задният мост;

2. Горни тампони на пружините;

3. Амортисьори

 

Всичко в момента го сменям. Утре и тампоните на задният мост, но дотук разликата е от тук до небето. 

Преди като минех през дупка ми падаше флашката от радиото :D можеш да си представиш, както е било, а хората отзад неможеха да спят от друсане. Всяко камъче се осещаше, всяка неравност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарение на колегата Petkovm сега колата ми вози като АУДИ :D Ако имаш въпроси за осъществяването на процедурата можеш да питаш него. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

ще ползвам темата на колегата. Някакво мнение да ми дадете, спортно окачване или да пробвам с пружини само на а3-та. Искам да добия една идея по-добра стабилност и също така визия  :zustimm:  Определено в момента ми идва доста височка...Доста се колебая кое от двете, с окачването всеки ми казва ще ти изпадат пломбите 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...