Jump to content

Разход на гориво


Recommended Posts

Вече имате нов колега, вчера си купих Ауди А4 1.9 ТДИ 131 к.с. Понеже не съм запознат все още с екстрите, за разхода има две позиции на борд компютъра, коя е за свободен ход и коя като се тръгне на път? пред едното има като буквата Ф наклонена а пред другото няма, каква е разликата. Също така как мога да сменя езика от италиански на английски.

Редактирано от Митака55555
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с буквата Ф е за среден разход, а другото без е за моментен.От долната страна на ръчката има копче, което като натиснеш и ти сменя двата компютъра.Единия се рестартира през определен интервал от време(някой колега ако знае какъв е той да каже), а другия си засича и чак когато ти сам го рестартираш се занулява.За езика ако не се лъжа се сменя с кабел и компютър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Езика не се сменя САМО с ваг-ком (ако говорим за бордовия компютър). Ако имаш копче (като това - цък) от дясно на ръчната спирачка, чрез него се влиза в меню на бордовия компютър, от където може да се смени езика, но пак казвам само на бордовия компютър (за навигационните системи трябва диск, не може да се смени от тази врътка). Ако нямаш това копче, тогава може само чрез Vag-Com, както е написал колегата по-горе.

Успех !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При В7 самото табло има меню, в което се влиза с Ресет-бутона на борд-компа. От там можеш да сменяш език, час, мерни единици...

При В6 няма такава екстра...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

B6 има такава екстра, но не се управлява от ресет бутона на борд-а, а от едно въртеливо копче, което е позиционирано пред запалката, чрез което се влиза в менюто :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...