Jump to content

Повишен разход и не добър вървеж на А3 2.0TFSI


MPAK

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам А3 Sportback Quattro 2.0TFSI 2006-та година. Дайте някакви предположения на какво може да се дължи следния ефект - разхода ми сравнен с други колеги с такъв двигател и купе е доста висок а вървежа на автомобила също не е както трябва, имам чувството че са ми умрели 50-60 кончета. Първото за което се сещам сякаш е дебитомер, но искам да видя и вашите предположения. Благодаря предварително :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първото нещо, което може да ти спести доста търсене и време е диагностиката. Според мен тръгни от там и после пиши, какво е изкочило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувал ли си за сина на Гошо карбуратора, Дидо? Той е човека има Ауди програма и ги разбира, не се мъчи, ще ти реши проблема! Дори има такава А3-ка само че 3.2 бензин куатро автомат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чух че имал А3 3.2, но не го познавам. В такъв случай, въпроса е как да се свържа с него и да видя дали ще се навие да я погледне мойта бангия. Щото иначе трябва да я карам във Варна понеже в Добрич не знам някой да се занимава с AUDI-та.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2.0 TFSI страдат от проблеми с изпускателния клапан на турбото. Има по-нов модел под различен номер, който решава проблема веднъж за винаги. Това обаче е първото, което ми хрумва, а причините може да са много - без диагностика е безсмислено да се гадае, както писаха и колегите.

Стискам палци да се реши лесно и бързо проблема :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...