Jump to content

Пране на седалки с подгряване


Melir

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да си изпера двете предни седалки и дори намерих човек, който ми каза че перял с някаква прахосмукачка "Екстрактум" или нещо от сорта, но имам подгряване, дали няма да им стане нещо на реотаните, трябва ли да го изключа от някъде или просто докато изсъхнат да не го включвам?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не я пали докато не изсъхне хубаво и няма да имаш проблеми. До седалките върви плюс от контакт за подгрева към релетата отдолу (няма значение дали е пуснат подгрева или не) и може да се окисли нещо. Същото мисля, че важи и за въздушните възглавници.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига да е пране на тапицерията, а не пране на цялата седалка няма никакъв проблем. Чистил съм моите с обилно вода и после ги подсушавах със сешоар, а накрая и пускайки подгряването за да се доизсушат и отдолу. Стига да не ги къпят във вода няма проблеми, но ако така или иначе ще седи да съхне, просто не пускай подгрева докато не изсъхнат напълно, едва ли ти е нужен лятото :) И не, не е вярно че има ток до тях когато не са пуснати. Не и до нагревателите.

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно. Ако не ме лъже паметта има до темп. сензори обаче постоянно, но може и да греша. Върти ми се в главата, че продължават да отчитат дори след превключване на 0.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ASZ май е 8L, и до 2те копчета за регулиране не върви силов кабел :) Добре, не е вярно :D И съм писал "към релетата", не "към нагревателите", ама няма кой да чете...

 

2VHuU.jpg

Редактирано от ralenekov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...