Jump to content

Alcatel One Touch Idol 6040 Х или Lenovo S 860


Recommended Posts

Колеги спрял съм съм се на тези два смартфона http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_x-5318.php  http://www.gsmarena.com/lenovo_s860-6159.php

  понеже ми писна от прехвалените топ марки до момента в ръцете ми са изгаснали два телефона едно СГС 3, СГС 4(купувани чисто нови от мен и без каквито и да е софтуерни или хардуерни намеси от моя страна) и в момента съм с един друг СГГранд 2 и няма такава пръчка и толкова тромаво животно. Вие какво мислите да заложа ли пак на някой "флагман" за една торба пари или да заложа на някой от по-горе предложените от мен два модела и ако да, кой да е ?

Редактирано от mikele
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Месец и половина карам с lenovo s860. Май ще излезе верно,че само ги прехвалват "големите" марки. Жена ми е със самсунг (някво с4 мини или от сорта) Нито по цветове го  бие,нито по бързина на процесора. Прави много добри снимки,дори и вечер. батерията държи два дена,без да го зоря. Отделно е алуминиев и го чуваствам стабилен в ръката си.  За момента,нямам лошо мнение за машинката . Може би единствено 3-джито е малко слабо....и извън града никво го няма. 

Сподели само колко е пари,понеже нещо не видях.

Редактирано от Мирослав филчев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алкатела е статия модел, в технополис има Х+ за 550лв. Разцъквал съм го, както и Идол 2 и мога да кажа, че са супер машинки за парите си, сега с Г2-ката бера къде повече ядове... Изобщо тия "флагмани" вече са смешна работа и някакви пари, които не е много ясно за какво ги даваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди два дена се обзаведох с Алкатела гледах и Леново-та, но Алкатела ме грабна с размерите си с цената (380лв +силиконов гръб+ 5бр. срийн протектора) много лек и удобен телефон, а и бързината с която работи ме изненада (по-бързо работи от Самсунга не лагва и не забива ), е от батерията може още да се желае 2000mAh за двусимов телефон е малко, но за тези пари толкова !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой има ли повече впечатления от Lenovo-то? Доколкото разбрах от ревюта в нета има лег лаг от време на време, батерията му държала много, но е сравнително нов телефон и не мога да намеря отзиви. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубави неща съм чувал аз, но твърдо бих препоръчал алкатела, само да е по-актуален модел по възможност. Това е най-добрия бюджетен телефон, който съм имал и смея да твърдя за парите си изглежда по-малко китайски от S5/G2 и такива премиум играчки...смешна работа е това...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...