Jump to content

Хидравликата ли е?


Бял лебед

Recommended Posts

Здравейте! Не съм писал до сега защото не ми се е налагало! Като цяло много съм доволен от Аудито (Б8 2008), с изключение на факта че обича да си похапва масло! От няколко седмици насам съм сложил греди и багажник за колело което издава един особен звук, леко дразнещ Към този звук напоследък се появи още един който се усеща след като вдигна над 3/4000 оборота и я пусна по инерцията ( тогава се чува това свистене). Днес, точно пред нас, спрях и на място не можах да вдигна повече от 4000 оборота ( изключваше на 4 и не ми даваше да вдигна повече). След няколко опита да вдигна оборотите изведнъж волана стана супер твърд, сякаш загубих хидравликата! Какво може да е според вас?  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега как така вдигаш 4хил оборота на място при положение че този модел е  ограничени компютърно до 2500 оборота на свободна скорост,а това с инерцията няма връзка,засилен си и като спреш да даваш газ ,шумът на двигателят не ти пречи да чуеш какво има раздрънкано по колата,тогава чуваш шумът който така или иначе си съществува при тази скорост .Относно хидравликата просто си провери хидравличната течност.Моята на скоро я хванах че си пийва такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се хидравличната помпа! Имате ли представа колко би струвала нова или да помисля за втора употреба? Благодаря ви колеги и приятна почивка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...