Jump to content

nort

Members
  • Мнения

    385
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    в морето

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

1867 профилни разглеждания

nort's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, За Габрово ,къде е добре ,да се отиде когато се купува кола от там.Отивам за един джип, а липсват официални представителства там. Благодаря предварително.
  2. nort

    Смяна на салон

    Здравейте, Искам да заменя задна седалка на седан ,който е в момента с делима падаща, с такава която е фиксирана,но ми излязоха доста въпросителни и не знам вече дали е възможно.За сега това което забелязах е липса на жило за отваряне на багажника при проблем с батерията, а другия е разликата в средният колан, при новата седалка липсва такъв, а при старата е вграден в нея. Вече търсих снимки и клипове но така и не намерих информация как да се изведе жило за дистанционо отваряне на багажника(трябва да има такова под пейката на задната седалка при фиксирана задна седалка), а другото е положението на машинката на средният колан. Поздрави
  3. nort

    DPF проблем

    3.0TDI.Аз моят дпф реших да го махна когато направих ремап преди половин година.Имаше дефектирал датчик и реших да не се занимавам.Оставих катализатора и колата не пуши черно.Наистина понамирисва повечко от преди,докато е студен моторът, но едва ли замърсява повече от масовите бензинови 15-20год коли у нас.Минал съм вече 10хил км от тогава.Проблеми няма. Доста коне си качил.Лично моята не съм я тествал на стенд.Ако махнеш дпф и катализатор ще осетиш още повече мощ.
  4. 3.0 TDI , преди два дена 6.5л/100км Варна-София-Варна(през Бургас) 40км в София градско , 130-140 на магистралата.Ако се кара барзо без проблем си отива и на над 10л извън града. Градско е според разтоянието и според стила на каране, знае и две и двеста, много спокоино каране плавно не по–малко от 9-10, но ако се настъпва стига и до 15л/100км, ако се кара в час пик само ,зимата, на къси разтояния си е твърдо 15+
  5. И аз имам тоэи проблем.От ауди ми препоръчаха смяна на дисплея но и при мен не винаги е затъмнен.А и имам същата аномалия с подсветката на скоростомера при дневни светлини. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  6. nort

    Обща тема: Audi A4 B8

    Колеги има ли някои с стабилизираща щанга.На скоро си купих нови гуми и колата започна да се накланя според мен много по завоите когато съм с по висока скорост ,а и не толкова висока.Старите ми гуми бяха мишелин рт.Просто страхотна гума но бяха вече за боклука.Сега съм с мишелин рт2 но според мен с по мек борд и колата стана съвсем различна при резки завои.Другият дискомфорт е по неравностите,колата се клати не естествено много сравнено с преди.Прости подскача.За това се замислям за стабилизираща щанга?Възможно ли е все пак да има такава голяма разлика при гуми от една и съща серия или трябва да сменям и амортисьорите.
  7. Да , 50лв, толкова ми взеха.Един час работа
  8. И моя 7 години изкара,и пак така се наложи точно през багажнка да отворя (тапичката), https://www.youtube.com/watch?v=RRN_O7SrXeU , за да мога да поставя новият. Другото задължително е да се отиде до ауди за програмиране на новата батерия.
  9. Благодаря Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
  10. Колеги имам кабел от една пловдивска фирма, от форума някой ми я препоръча, кабела и диск със софт, но съм си изгубил диска, и сега не мога да го ползвам след като си преинсталирах лаптопа, Помня че имаше инструкция да не се използва с друг софтуеар, и сега се чудя от къде мога да си намеря VAGCOM който би бил добър за този кабел.Някой има ли идея от къде може да се свали?
  11. nort

    Обща тема: Audi A4 B8

    ESP имах предвид
  12. nort

    Обща тема: Audi A4 B8

    Здравейте, моята б8ца не я бях карал близо 5 месеца, и днес като я подкарах ми светна лапмата за ASR, мръсен датчик ли е, и с измиване и триене на грешка ще се оправи ли или трябва да се подменя нещо.И като цяло някой знае ли като не се кара дълго време една кола какво трябва да подменя или поне да проверя.
  13. nort

    Обща тема: Audi A4 B8

    Имаше ли лост или бутон от където могат да се деактивират въздушните възглавници, имам спомен че го бях видял някъде а днес като го търсих не видях, не знам дали спомените ми не се бъркат с друга кола.Как се деактивират възглавниците на б8. Иначе за вин номера от беларуският форум много бързо ми отговориха с подробна разбивка на руски, някои ако го интересува. Дори има и информация че колата е купувана на лизинг. Единствено една грешка намирам ,че ми дава двузонов климатроник а моят не е?Някои ако има и други места от където може да се вземе качествена информация да сподели.
×
×
  • Create New...