Jump to content

A6 4F надуване на седалки, DPF, телефон, Bluetooth и други дребни проблеми.


borisovich

Recommended Posts

Galaxy S3 neo. Един приятел също пробва пак с някакъв Самсунг но не се получи. Според мен би трябвало да е както при мобилните телефони, можеш да бъдеш открит от друго устройство само ако си с включен блутуут. Но от менюто на телефона в колата не ми дава подобна опция ON/OFF. При всички положения телефона е била използван понеже телефонният указател на италианеца на който е принадлежала колата си е там и е пълен с контакти.

 

Аз доколкото знам има разлика между системите с блутуут и тези със телефон/слушалка в самата кола. Не съм сигурен, че ако си имал слушалка, ще може да се вържеш през блутуута.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих пробвал такъв размер но няма ли да е проблем при положение, че производителя не ги посочва като вариант? За R18 дават 245/40.

Аз карам с 235/45/18 .Малко е по-висока от препоръчаните , се километража ми показва точно колкото и радарите.

Зимните ми гуми са ДЪНЛОП 4D с горния размер .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В крайна сметка купих NEXEN 245/40/18 97V XL (Extra Load) с отсъпка 25% ми излязоха 830 лв. На първо чтене тиха гума с приятна шарка на протектора, нормално поведение на мокър и хлъзгав асфалт. Дали съм направил добра сделка или съм се прекарал, не знам. За който се интересува ще споделя впечатленията след като покарам при по-екстремно време, но за сега не се очертава такова, според прогнозата за ноември ще имаме циганско лято :)

Редактирано от VBI
Цитиране на предходен пост!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Само да допълня към темата ... утре мисля да си купя и 4 зимни гуми. Тук идва момента в който някой ще рече ха сега да го видим този колко му струва мерака. Понеже купих колата с джанти 18 обути в летни Дънлоп 245/40 R18 а не ми се харчи за по-малки джанти макар возията да не ми е по вкуса с толкова ниска гума и да осъзнавам, че ако карам колата 5 години ще избия донякъде капиталовложението от разликата в цената за демонтаж и монтаж върху една джанта . С цялото си скъперничество се спрях над варинат http://diana-ltd.com/tire?5638 

 

Въпроса е толкова ли са зле предвид незавидната позиция която заемат в класацията на ADAC ( макар и модела от  предходната година - зима 2013/2014) и заслужава ли си да дам близо 2000 лв за Мишлен или Континентал наместо 800 за тези корейски гуми? 

 

Тук някой може да каже абе купил си ауди а глей кви сметки прави, скъп на триците, евтин на брашното. Но ако следвам обратната логика аз мога да я платя дабъл за подобрения които няма да я направят повече от това което а имено стара италианика на 8 години обиколила земното кълбо 8 пъти. Та въпроса е поносим вариант ли сатези гуми или направо да ги отписвам. вАРИАНТ ЗА ВТОРА УПОТРЕБА НЕ СТОИ НА ДНЕВЕН РЕД!

 

:)

Nexen не са лоша марка аз лично си бях купил на Mazdata 215/55/17 някакви китайски, които ми препоръчаха в чужбина, а предишните ми бяха на GoodYear 215/50/17 и да мина през някоя по-голяма дупка и излизаха балони и ги хвърлих, а с тези китайските съм минавал през дупки и то с товар и нямам ядове до сега доволен съм. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...