Mariqnski Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Колеги от вчера при моята б4 се показа следния проблем. Бях със летните галоши и трябваше да кача един баир. Боксувах малко докато го кача и ми светна лампата за ABS. После изгасна, малко преди да се прибера пак ми светна лампата и цялото ми табло "умря" светна всичко по него все едно е на контакт... Отбих, изгазих и пак запалих, всичко добре, след 2-3 мин пак същото. Забелязах че и парното не работи на 100%, мигачите ми отказват също ..... ??? Моля кажете какво се случва??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsb Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Клеморед на контактния ключ може би, като гледам е централен проблема. Но си е работа за сервиз все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Мн вероятно алтернатора,четки стабилизатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko60 Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Алтернатора пък няма нищо общо. Всяка кола може да върви няколко часа само на акумулатор, докато падне, без да има някакви смущения в таблото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Ще разберем когато колегата напише какъв е бил проблема, не бъди толковя категоричен Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunShine Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 От четки може да е.Тоя филм го гледах миналата година.Слабо светене на фаровете, светкане на абс-а...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts