Jump to content

решетки за халогени


audi80b492

Recommended Posts

С една дума караме 20 годишни АУДИ машини и още се чудим как да си запазим периферията от крадците ....доста странно .Или може би ги обичаме малко в повече и им треперим .Истината ,че сме бедна държава и се чудим как да си опазим фаровете за мъгла от някой който ще изкара 50 кинта лесна пара.

п.с Ще има слагам май по 2 грозни П-образни скобички  на мойте.

:bia: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още ли ги крадат? Мислех , че им е отминало времето вече. Ако има някой пострадал , подарявам 2 мигача за бронята , жълти , единият с лека забележка.

 

подаряваш ли ги още че ми трябват 2 мигача

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Тъпо ,но въпреки ,че имам фарове за мъгла ,но не ги монтирам и карам с дупките ....и смешно е ,но всяка  вечер свалям мигачите ,защото вече изгорях 2 пъти , а карам кола 1995та .Вече се разшириха дупките на видите , и съм рекордьор вече свалям и качвам преден мигач за 4 секунди ...особено сутрин в 5,00 като съм 1ва смяна .Скоро ще ги  забивам с нитове и да седят там ....писна ми .

П.С Който не знае и огледалата са лесна пара за наркоманите крайни потребители ,тип кокошкари и т.н.Веднъж изгорях,сега главите на болтовете са запълнени с епоксидна смола.Имах и опит за крадене на заден ляв джам  на авант 80 ,но неуспешен ...,само изкарано частично уплътнение.

Слагай плътна лайстна и спи спокойно ,това е истината .Имаше и едни заместители дето се навираха на мястото на халогените като фунии ...не бяха лев,а и ставаше яко .

 

Щом си от Бургас, най-лесно и елементарно е да отидеш до "Минутката". Изхода на Меден Рудник към Средец, като минеш сфетофара веднага вляво, има малка бензиностанция и черен път, по който продължаваш 300-400 метра. отдясно има разни барачки,  ведна жълта се подвизава въпросният майстор, прави брони и разни пластмаси .. аз там си правих капаци на "мъгленките", когато ми се спука стъклото и не ми се даваха луди пари за нови. Не става кой знае какво, но е прилично на вид и за 10-тина лева - какво да му търсиш. Смяна на лайстните с цели също е добра идея, но поне си запази старите - все пак дори декоративни отвори на мястото на халогените някакси придават друг вид ;) иначе, скоро като гледах обяви, попаднах на един колега, явно също бургазлия, с авант абк и "тунинг" решетка на халогена, която макар че ми напомни на лада 7-ца, много ме изкефи :hilezh:

ne moga da se setq kade e tova ako moje malko po tochno da me naso4ish.. :)

Благодаря на всички за мненията и предложенията,но тъй като се уморих да търся по магазини и автоморги ще се радвам ако някой Бургазлия ,който продава халогена ,който ми липсва,да ми даде една що годе приемлива цена и срещу доп.заплащане направо да ми сложе халогена :) :) Благодаря предварително на този желаещ който ще приеме офертата ми :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора,като чета темата ,ме карате да се смея с изобретинияти Ви,но наистина и аз гледах този филм,една седмица след като си купих моята "кукла". Откраднаха ги,копелетата долни!!Намерих си,сложих ги и какво-ПОКСИПОЛ,ако на болтчетата 4мм/махнах видите/ и до сега но проблем/вече от 5г. имам гараж/Но миналата седмица ми изгоря крушка,и познайте какъв съм го ял докато го сваля,но се справих и после пак ПОКСИПОЛ

Редактирано от иво костов
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 8 months later...

Що не си намериш "фарове за мъгла", умишлено не казвам халогени. Ако ти откраднат фаровете, и за там ли ще търсиш "капачки".

има разлика ;) без халогени може,но без фарове не..така че след като съм преценила че мога да ги заместя с капачки,значи не са ми толкова нужни.

Редактирано от audi80b492
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...