Jump to content

georgi 80 avant

Members
  • Мнения

    1722
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от georgi 80 avant

  1. Това се получи след ново полиране полиране ,равни капачки и новата боя с малко перла.
  2. Сложих японски ,дебели и твърди ....доста скъпи ,но си намерих каретата пълни с вода .Миналата седмица ги сложиш в кофата за смет и взех от ЕВРО 07 СПИДАН.Доста по тънки и пак скъпи ,но ми вдъхват доверие
  3. Здрасти,веднъж удари едно рамо и сега пак ми трябваш Става дума за карета външни и вътрешни .80 авант 95г. двигател 1,6 код ADA .
  4. Преди да сложа тези тампони ,никога не е скърцала във студа...това ми е идеята,всяка година всичко сменям по предницата.
  5. Това се получи след полирането на борда и графит от каталог,който ми се струва доста тъмен преди монтиране на колата дори , ще ги пребоядисам май в бронз преди летния сезон.Ще се изработи и права капачка без изпъкналата част от алуминий..... щом ще са в сребърен бронз
  6. Не знам колегата как ги е пуснал в употреба без този клапан,аз лично не успях....течността просто си изтичаше през пръскалките от 8 литровият ми съд.Когато намерих оригиналния тръбопровод от Хонда акорд с клапан на ХЕЛА (даже си закупих още един резервен от страха който изпитах след монтажа )теча спря и пръскат само когато има налягане на помпата .Обяснявам си го с това ,че пръскалките са доста по ниско от тези на стъклочистачките.
  7. С една дума караме 20 годишни АУДИ машини и още се чудим как да си запазим периферията от крадците ....доста странно .Или може би ги обичаме малко в повече и им треперим .Истината ,че сме бедна държава и се чудим как да си опазим фаровете за мъгла от някой който ще изкара 50 кинта лесна пара. п.с Ще има слагам май по 2 грозни П-образни скобички на мойте.
  8. Тъпо ,но въпреки ,че имам фарове за мъгла ,но не ги монтирам и карам с дупките ....и смешно е ,но всяка вечер свалям мигачите ,защото вече изгорях 2 пъти , а карам кола 1995та .Вече се разшириха дупките на видите , и съм рекордьор вече свалям и качвам преден мигач за 4 секунди ...особено сутрин в 5,00 като съм 1ва смяна .Скоро ще ги забивам с нитове и да седят там ....писна ми . П.С Който не знае и огледалата са лесна пара за наркоманите крайни потребители ,тип кокошкари и т.н.Веднъж изгорях,сега главите на болтовете са запълнени с епоксидна смола.Имах и опит за крадене на заден ляв джам на авант 80 ,но неуспешен ...,само изкарано частично уплътнение. Слагай плътна лайстна и спи спокойно ,това е истината .Имаше и едни заместители дето се навираха на мястото на халогените като фунии ...не бяха лев,а и ставаше яко .
  9. Да се похваля и аз,най-накрая преминах на този тип тампон и нещата наистина са доста добре.Всяка година сменях оригиналните с какви ли не ,но до сега не ми се беше случвало това усещане и удоволствие от карането на Б4 по дупки,бабуни и паркинг плочките с големите отвори.Интересното е ,че преди имах едно гадно подбутване на волана,когато карам по силно нагънат път или с дупки,самите неравности бутаха волана ляво-дясно ......сега то изчезна Моето заключение е:АГУ и такива тампони ,колкото по рано толкова по добре!!!!!! Поздрави за екипа от Търново.
  10. Всъщност търся оригиналния ,който да поместя в подкалника,но сега съм със стандартния съд и нестандартно прикачена помпа за пръскалките на фаровете.
  11. Някой монтирал ли е отделен съд за помпата на фаровете?Започвам да се замислям за автономен такъв от друг автомобил,но не знам най подходящия донор или някоя 5литрова туба .
  12. 7,5j са четирите 16' ,но са ЕТ20 и не съм ориентиран каква гума ще трябва.,както и как да ги боядисвам.Не знам как ще седи ако са в цвета на купето (тъмно зелен металик) или в сив металик.
  13. Първата джанта е готова и остава боята .....и още само 3 броя за полиране
  14. Извинявам за поста ,че не е свързан с джанти. Снощи взех алтернатора си след смяна на лагери и четки от колегата Младенски ,но бях изненадан от вида в който ми го върна.Нямаше нищо общо с първоначалния му вид. Беше го излъскал до състояние нов!!!За което му благодаря.... След 3то питие в домашно условие обаче ми се стори доста мат тоя алуминий по него. и реших да направя суха тренировка преди БОРБЕТА на пастата за полиране на Бош,а и да опитам да полирам за пръв път .Известно количество алкохол в кръвта,материали на стиф,огромно желание и наличието на резервен генератор ме подтикнаха към 5-часовата процедура.Получи се това . На живо изглежда доста по добре ....направо никиелиран.Снимката е от слаб телефон без светкавица в 3,00ч сутринта Резултата е супер и ще се пробвам на борбета тея дни
  15. И аз влизам във филма с полирането,доста време се каних и накрая купих един Борбет А да му се пробвам на бордовете.Като за аматьор и начало изглежда добра първа стъпка. Джантата е струна,но боядисана дебело и аматьорски.Сега съм на първа фаза :''Отстраняване на старата боя'' Съвета на баща ми бе да ги намажа със спирачна течност откъм лицето и да поседят малко ....резултат 6точки=на пясък. Интересно дали действа при всички бои обаче...
  16. Евросървиз Бургас на изхода за Средец НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОГО ....3 часа ги чаках за реглаж на преден мост ,все си мислих че става за 30 мин . както винаги в други сервизи .Е,все ,но пак това е ЕВРО сървис си казах аз....и изчаках.После се появи един мишок и ми каза ,че са ми блокирали -спекли шпилките на кормилните накрайници!!!И си казах ,,Е КОЛКО ТРЯ СИ УМЕН ,ЧЕ СЛЕД 3 ЧАСА ЩЕ РАЗБЕРЕШ СА БЛОКИРАЛИ ШПИЛКИТЕ" и колко трябваше да съм тъп да ги чакам 3 часа и да трополят кат мъжки зайци около аудито,ми то на 5тата минута трябваше да ми го кажат .Всяка година правя предница ,раздвижвам и смазвам шпилките.След това ме накараха да си платя реглажа 30лв и аз отказах,но после ме накараха да платя 15 лева диагностика и да си ги раздвижа и да се върна за стенд. После се прибрах и свалих колелата за 30 мин ,развих контра гайките на шпилките и се оказа ,че са перфектни .....няма спек няма нищо... Днес ходих да им се карам .......,а те ми казаха че съм единствения случай на недоволен клиент. ЕВРОСЪРВИЗ Бургас не коректни .....
  17. Фарове комплект 120лв. Броня 40лв. Ляв фар мъгла 40 лв.+бонус десен без стъкло Мигачи комплект 30 лв. Всичко заедно 200лв.
×
×
  • Create New...