Jump to content

решетки за халогени

audi80b492

Recommended Posts

С една дума караме 20 годишни АУДИ машини и още се чудим как да си запазим периферията от крадците ....доста странно .Или може би ги обичаме малко в повече и им треперим .Истината ,че сме бедна държава и се чудим как да си опазим фаровете за мъгла от някой който ще изкара 50 кинта лесна пара.

п.с Ще има слагам май по 2 грозни П-образни скобички  на мойте.

:bia: 

Още ли ги крадат? Мислех , че им е отминало времето вече. Ако има някой пострадал , подарявам 2 мигача за бронята , жълти , единият с лека забележка.

подаряваш ли ги още че ми трябват 2 мигача

• 2 weeks later...

Тъпо ,но въпреки ,че имам фарове за мъгла ,но не ги монтирам и карам с дупките ....и смешно е ,но всяка  вечер свалям мигачите ,защото вече изгорях 2 пъти , а карам кола 1995та .Вече се разшириха дупките на видите , и съм рекордьор вече свалям и качвам преден мигач за 4 секунди ...особено сутрин в 5,00 като съм 1ва смяна .Скоро ще ги  забивам с нитове и да седят там ....писна ми .

П.С Който не знае и огледалата са лесна пара за наркоманите крайни потребители ,тип кокошкари и т.н.Веднъж изгорях,сега главите на болтовете са запълнени с епоксидна смола.Имах и опит за крадене на заден ляв джам  на авант 80 ,но неуспешен ...,само изкарано частично уплътнение.

Слагай плътна лайстна и спи спокойно ,това е истината .Имаше и едни заместители дето се навираха на мястото на халогените като фунии ...не бяха лев,а и ставаше яко .

Щом си от Бургас, най-лесно и елементарно е да отидеш до "Минутката". Изхода на Меден Рудник към Средец, като минеш сфетофара веднага вляво, има малка бензиностанция и черен път, по който продължаваш 300-400 метра. отдясно има разни барачки,  ведна жълта се подвизава въпросният майстор, прави брони и разни пластмаси .. аз там си правих капаци на "мъгленките", когато ми се спука стъклото и не ми се даваха луди пари за нови. Не става кой знае какво, но е прилично на вид и за 10-тина лева - какво да му търсиш. Смяна на лайстните с цели също е добра идея, но поне си запази старите - все пак дори декоративни отвори на мястото на халогените някакси придават друг вид ;) иначе, скоро като гледах обяви, попаднах на един колега, явно също бургазлия, с авант абк и "тунинг" решетка на халогена, която макар че ми напомни на лада 7-ца, много ме изкефи :hilezh:

ne moga da se setq kade e tova ako moje malko po tochno da me naso4ish.. :)

Благодаря на всички за мненията и предложенията,но тъй като се уморих да търся по магазини и автоморги ще се радвам ако някой Бургазлия ,който продава халогена ,който ми липсва,да ми даде една що годе приемлива цена и срещу доп.заплащане направо да ми сложе халогена :) :) Благодаря предварително на този желаещ който ще приеме офертата ми :) :)

Хора,като чета темата ,ме карате да се смея с изобретинияти Ви,но наистина и аз гледах този филм,една седмица след като си купих моята "кукла". Откраднаха ги,копелетата долни!!Намерих си,сложих ги и какво-ПОКСИПОЛ,ако на болтчетата 4мм/махнах видите/ и до сега но проблем/вече от 5г. имам гараж/Но миналата седмица ми изгоря крушка,и познайте какъв съм го ял докато го сваля,но се справих и после пак ПОКСИПОЛ

Edited by иво костов

• 8 months later...

Що не си намериш "фарове за мъгла", умишлено не казвам халогени. Ако ти откраднат фаровете, и за там ли ще търсиш "капачки".

има разлика ;) без халогени може,но без фарове не..така че след като съм преценила че мога да ги заместя с капачки,значи не са ми толкова нужни.

Edited by audi80b492