Jump to content

проблем с обортомера и температура вода s6 с4


pqti

Recommended Posts

Колеги,помагаите на s6 2.2 турбо не работи обортомера понякога тръгва за малко и пак спира .Също и температурата показва малко над 60' и некачва повече.незнам нали двата проблема има общо.моля помагайте

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е да имаш спукани спойки по таблото и от това да не работи коректно, може и да е от друго. Най-лесно ще е да провериш с друго табло, защото иначе възможните варианти са доста.

До 60 градуса, колата нормално ли загрява? Термостатът работи ли? Ако той си е отишъл и е останал отворен, няма как да вдигне повече от 60 градуса.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятноста да имаш спукани спойки е много голяма при така описания проблем. Точно на Ц4 това е масов проблем, на мен така от време на време ми работеше температурата на маслото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно, минах всички спойки дето ми изглеждаха съмнителни. То температурата на маслото е на отделна букса с един пин и там беше очевадно къде е спукана спойката, но минах и останалите букси превантивно.

Няй-добре е на фурна за запояване да се пекне цялото ама то си е цял технологичен процес и за незапознати с материята е сложно за изпълнение.

Редактирано от radi_nrj
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

разглобих моето табло размених местата на оборотомера и скоростомера след което оборотомера взе да показва от което следва че най вероятно проблема е в платката .Пробвах с друго табло (не е от s6).температурата пак е показва до 60-65'.С това табло обортомера вече работи което е критерий че проблем е в таблото.знае ли някой точно къде е спойка спойката и ако има възможност за снимки с най-вероятният проблем

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...