Jump to content

Оборотомерът стои на нула при запален двигател


Storian

Recommended Posts

Днес забелязах че стрелката на оборотомера нещо стои много ниско и прави неравномерни подскачания. Колата е 2.0фси. На място стои на нула и при подавНе на газ и в движение се движи но показва по-ниски обороти от реалните(това по слух). Таблото ми е сменено в Ауди защото предишното ту светне ти изгасне та го смениха с друго втора употреба преди около две седмици. Като изгасих колата и запалих отново според мен се нормализира, но незнам поправят ли се оборотомери или се сменя табло директно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменено в Ауди с втора ръка?

Това означава, че ти си им занесъл "новото" табло, защото те не предлагат части втора ръка. (Интересно, защото те не могат да променят пробега на табла на над 100км). Което пък значи, че не поемат никаква отговорност за частта, която са сложили и няма смисъл да ходиш обратно там. Дефектът с огромна вероятност е в самото табло.

Дали се поправя зависи къде точно е проблема. Според мен едва ли си заслужава да хвърляш пари в търсене на отговора - по-скоро търси друго табло.

Редактирано от Moonland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странното е че проблема се появи след като ми пуснаха кабел за афтърмаркет касетофона за напрежение. Незнам откъде го е пускал техника но мисля да отида да го попитам да не е ръчкал нещо към таблото. Ако не е от това Ще го поправя направо, но засега не е приоритет защото ту работи ту не. За поправка на таблото ми искат ?150 и дават гаранция. Иначе друго табло около 100? плюс препрограмиране в Ауди за което казаха минимум 175? ...скъпичко!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...