fifipaldi

Members
 • Content Count

  4,060
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by fifipaldi

 1. Сменят се целите стопове с преправени ако не се лъжа, само с модули няма как да стане това.
 2. Матричните фарове не се регулират много по-различно от останалите, пак е с болтовете/врътките на фаровете, но трябва да се запаметят новите стойности в basic settings.
 3. Елементарна е смяната на батерията и няма как да си губи настройките ключа или каквото и да било, има някъде проблем.
 4. Карай си колата, стига си се филмирал.
 5. Метка, стига писа тъпотии. В Порше ми смениха същите неща, които ми смени и Мишо при първоначалното обслужване на кутията, както и каквото им пише в програмите на VAG да се смени. @Anonymous1 колегата е потомствен трол, не му обръщай внимание .
 6. Точно заради програмата 4+ е такава цената и са ти го сменили екстра, не се притеснявай :).
 7. OBDEleven е доста читаво и 90% от нещата няма да имаш проблеми, мен лично ме дразни, че елементарни неща като кодиране на темпомат на 8P примерно не са възможни с него, но това е положението.
 8. Най-обичам когато някой по интернеДа ми каже какво ми пише на капачката на колата .
 9. На 3.0 TFSI с турбо пише това:
 10. Има Component protection да, на доста места го махат вече, не само в Ауди.
 11. Нещо такова ти е камерата, попитай за точния номер за твоята кола и търси втора употреба ако наистина там е проблема и отиди в Авител примерно да ти я монтират. Става от А6, А7 и А8.
 12. За ежедневно нормално каране шума е много по-важен от много други критерии, говорим все пак за прилични масла, а не за тотални боклуци. Това, че евентуално равенол-а би се представял по-добре ако колата се кара постоянно на макс надали ги интересува повечето хора.
 13. Ако не се лъжа пишеше 95 на капачката, но нашия 95 сигурно се равнява на немски 86 ;). Карам само със 100 аз иначе, но не мисля и че с 95 ще има драма.
 14. Трагедия ще е ако е отдолу на сензорите, поне при мен, а и може пак да пречи на нещо, затова и го сложихме горе вдясно.
 15. Не трябва да е точно в средата, моя е вдясно точно заради камерите, може да ти го снимам после ако се серя.
 16. Ти не ми обяснявай какво да правя, аз го пратих човека при Мишо, преди да почнеш с поредните си излияния. Видеото е интересно за хора, които не са се сблъсквали отблизо с тези кутии, пък ти си лалай каквото си искаш .
 17. Стига да работи ще ти свърши. Пиши ако не можеш да намериш или да го монтираш, ако си от София може да мога да помогна.
 18. Не, щом имаш темпомат не би трябвало, принципно ако успееш да си намериш и лостчето с борда отделно може да го сложиш на твоите, но не се продава така, може би счупени или нещо подобно.
 19. Трябват ти лостчета с борд компютър + кодировка. Не е лошо и темпомат направо да добавиш ако нямаш.
 20. Е ти нали показа най-полезните по-горе, трябва да се види и другата гледна точка ;).
 21. Ето едно много добро видето за s tronic, тоя е кретен като цяло, но точно това видео е доста качествено по темата.
 22. Нямам идея, аз не бих карал, по-скоро защото не знам къде ще ме остави.
 23. Вярно е, явно първите/американските са с компресор, след това минават на турбо вече. @CVT ти как разбра, че е скомпресор конкретно тази, по годината ли?
 24. С турбо е, няма компресор при последното Q7, мотора е като моя реално и не би трябвало да пипа маслото грам.