Jump to content

fifipaldi

Members
 • Posts

  4,156
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fifipaldi

 1. Това би трябвало да е номера на капачката: 8T0 601 170. Звъннете в някой от дилърите и ще ви кажат по номера на джантата.
 2. Май не, за някои бензинки в САЩ имаше ZF ако не се лъжа, но може и да бъркам. Иначе и Мишо като вземе още 5-6 боня за тоя клозет и ще трябва развод директно .
 3. Всички тези проблеми, които описа ги имаше при мен с RSNAV, който сложих на А5 B8, а наглия кореец отричаше до последно и се държеше супер надменно, накрая проумя, че проблема е в него и ми се молеше да го свържа с мултимедията през лаптоп, но продадох колата. CVT то е прав за доста неща в тази тема, не като цяло ;).
 4. RSNAV не беше никак без проблеми преди години, дано вече да е изчистил нещата, но е същото нагло копеленце като нашите търговци другаяр Ким, ако не и по-зле.
 5. Сменял съм и аз в Сим Пет Сим преди години и всичко беше на доста високо ниво наистина.
 6. Сменят в Порше, по спомен цената преди година беше около 1200 лв. части и труд, това за S5 със 8 степенен ZF.
 7. За малко над цената на BMW то можеш да вземеш S5 Sportback със спортен диференциал, матрични фарове, ZF кутия, Bang & Olufsen и много други екстри и тогава нешата стават много в полза на Audi-то.
 8. fifipaldi

  RS4 b5

  Качи ги тук или на някое подобно място.
 9. Тва са подробности, важното е, че има RS seats .
 10. Ето я, аквариум е. И сам можеш да ги проверяваш в Гугъл, повечето от американските излизат. Вземи си вкарай читава кола от Германия, стига си ги гледал тези яко надценени клозети по "официалните" представителства.
 11. Само като ги погледнеш би трябвало да ти стане ясно, че не са.
 12. Да бяхте писали по-рано ботове, взех Аристона вече . Няма да се товари максимално, ще се ползва уикендите само, ако изкара 5 години ще съм доволен. Във Вимакс ми предложиха някакъв Тидал (или нещо подобно) за 1к лв., но се въздържах, не мисля, че има смисъл за това за което ми трябва. EDIT: Пише, че е правен в Италия, луксозна раота
 13. Еми сменяй тогава, в Алиекспрес има подобни за същата цена в лева, че и по-малко сигурно, зависи какво точно търсиш и какво те устройва.
 14. Няма ли Android Auto/Carplay тази S5-тица 2019-та? Кажи какво ти старото и какво искаш да се замени, цялата мултимедия ли? Това е добър вариант, в Али-то има още доста, но при наличиена AA/Carplay е безмислено за мен.
 15. fifipaldi

  3.0 TFSI 2014

  16 си е нормален разход за този мотор в час пик в София, на мен ми е давала и 18, дори и 20 в определни моменти.
 16. Вече има много варианти, не е като едно време, но все пак не е лошо да каже каква е колата, ако е S5 B8 е пълно в интернет.
 17. Здравейте, Грам не разбирам от бойлери, трябва ми комбиниран 100 литров бойлер с изводи от ляво. Между тези 2 модела кой е по-добрия избор: BOSCH TR1000T 100 CB/L Ariston PRO1 R 100 VTS Предложете и други подобни варианти ако има читави.
 18. Ентусиаст си и ти, оригинална броня за 200 кинта, умножи ги по 7 и ще си по-близко.
 19. На всеки може да се случи, важното е, че са решили проблема все пак. Ходил съм за доста неща през годините при тях и всичко е било точно винаги.
 20. Вземете си ръчки щом ви се ръчка толкова ;), това да си си купил кола автоматик и да се чудиш на всеки светофар как да го обгрижиш възможно най-много, вместо той да обгрижва теб не е живот... Сигурно не е полезно за s tronic-a да седи дълго на D, но още по-малко полезно е да се ръчка нон-стоп.
 21. Е с хора де с хора, ако мислиш да си я караш сам може и да е ок, от опит пиша :). Проблема не е само ЕТ-то, при A6 е по-широка и самата джанта от оригинално вгражданите 18-ки в 8P, а оттам и гумите. Аз карах с ЕТ 35 17-ки примерно, но с правилните гуми и широчина и нямаше проблем, седяха идеално и отпред и отзад.
 22. Ще опира 100% и то няма да е леко.
×
×
 • Create New...