Jump to content

Икона на дисплея - не знам какво значи


HipHopMagare

Recommended Posts

Здравейте, днес на дисплея ми се появи някаква икона наподобяваща лампата на аладин :) Снимка може да се види тук - http://i.imgur.com/JAoB2Yu.jpg. Както се вижда на снимката имам изгорели пиксели и не мога да разбера за какво иде реч. Наподобява ми на тази икона - http://imgur.com/APlljxu и съм почти убеден, че е тя, но не знам какво значи. Благодарности предварително за отговорите!

Редактирано от HipHopMagare
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

гледа се в INSTRUMENTS 3 или 4 канал по спомен 2 клетка ,ако масло има а в клетката не е няма надпис ОК,сензора си е отишъл,около стотина лева струва, искай гаранция ,последния който монтирах дадоха 1 год.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги и аз имам същия проблем със светеща жълта лейка. Но имам едно питане. Нивото на маслото е нормално, но въпросната лейка изгасва от време на време и после пак светва като чели няма някаква закономерност дали колата е по нанагорно, спускане или по остри завой така, че маслото да се " лашка " в картера. Като в повечето случай лампата си свети. Някакви предложения дали датчика е развален или някъде не дава контакт, за да гасне и светва отново като съм проверил буксата на картера. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен лейката има ли надпис (ако си с големия фис)? Не е ясно и каква година е колата. Примерно  AFB, слагано преди 2000 няма датчик в картера, има един допълнителен аналогов, температурен на маслената магистрала към турбото вместо него, който дава директно резистивни стойности към стрелката на таблото. След 2000г. има друга по-интелигентна система за контрол, с усложнения датчик на картера и фейсово табло, поддържащо CAN.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имах същия проблем, оказа се дат4ик за налягането на маслото(високото налягане) 7 лв е. те са 2 дат. има за ниско и високо налягане, провери с вагкома кои е.

успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...