Jump to content

Проблем с quattro / Haldex


Audi100mitko

Recommended Posts

Здравейте колеги,

имам странен проблем с quattro-то. когато купих колата то работеше , сега преди нова година го пробвах и се оказа че не работи . Преди имаше шум / стържене на пълен ляв и десен волан. Сега го няма , но няма и задно :) . Бях в Порше София Запад , но останах разочарован ( обясниха ми, че трябвало да играем на проба / грешка срещу скромните 600-1000 лв ). Ауди-то е 2000г. 1.8 Т quattro с haldex. И единственото което ми казаха като инфо,е че стига ток до помпата на Haldex-са. Помощ .

Редактирано от Audi100mitko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм го играл вече тоя филм най-вероятно е помпата за целта трябва да се пусне аутпут тест с ваг ком и да се види дали върти,като се пусне теста тя трябва да забръмчи отдолу.Ако не бръмка трябва да се свали и да се види и тук вече имаш две опции едната е да търсиш някой да ти я рециклира,четки,колекторче вътре като на бензинова помпа,другия вариант е ново моторче.Има един колега във фв форума дето ги рециклира ако не е много умряла,аз лично си поръчах ново моторче от Канада сложих го в помпата и готово.Продавача се казва yourhaldexworks в ибей и продава моторчета чисто нови което за стотина долара ти спестява нова помпа,а то реално това я прави нова,моторчетата вървят и с о пръстени.Та това е ако помпата работи обаче може да е контролер или нещо друго което ще те накара да си купиш направо друг диф втора ръка!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами до колкото съм запознат особено помпата сдава багажа като влезе в нея масло като заминат тия О пръстени,отделно си се износват компонентите и като на всеки ел.мотор.Иначе консумативите на всеки 60к км се сменят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...