_Joro_ Posted March 23, 2015 Report Share Posted March 23, 2015 Колеги, глава от 1.8NE става ли да се монтира на 1.6RN ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quattro88 Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 Мисля, че на 1.6 горивната камера е по малка, и дори и да стане главата от 1.8 мотора (почти съм сигурен, че ще стане) ще ти се намали степента на сгъстяване, откъдето ще падне и мощността. Това са мои разсъждения, нека някой, който е по запознат, да ме поправи ако греша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLAMEN_79 Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 става колега без проблем аз съм с такава в момента но обратно от 1.6 на 1.8.разликата не е в горивната камера а в разпределителният вал.ако искаш да е същото просто ги размени Link to comment Share on other sites More sharing options...
LINO_KKK Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 (edited) По-добре остави вала от NE мотора. И все пак зависи и от това с какъв карбуратор ще караш. Цитиране на предходно мнение! Edited March 24, 2015 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLAMEN_79 Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 така е аз не съм ги разменял/иначе карба е КЕЙХИН 1 2630 DC Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Joro_ Posted March 24, 2015 Author Report Share Posted March 24, 2015 Аз искам да махна моята, и да сложа тази от 1.8 не искам да вдигам мощността идеята ми е че знам че на тази и е правена ревизия гумички клапани пусната и е една стружка пълна ревизия и за това питам. Значи да разбирам че става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts