Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, интересувам се, защо темата ми е заключена от няколко дни?

 

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=133886

 

Мисля че е редно, който я заключва, да напише няколко думи защо го прави. Така и автора, и всички, които пишат в нея ще са наясно. Би трябвало да се отправят индивидуални предупреждения към хората, които нарушават правилата директно в темата, за да може всички да се съобразяват и да спазват правилата. Хубаво е и да се направят препоръки, защото не всеки работи като администратор. Необяснимо е, защо тема, която е помогнала на страшно много хора, да бъде заключена без никакви обяснения, или не е ясно изобщо колко е полезна! 

    Добре е автора да бъде уведомен, ако щете дори само на ЛС, защо се взема тази мярка.

   Мисля, че по този начин се връщаме около 30 години назад! Това ми е много неприятно!

Адрес на коментара

Абсолютно изненадан съм и аз! Лично на мен темата ми беше много полезна и наистина недоумявам поради каква причина е заключена интересна тема с конкретна практическа насоченост.

Адрес на коментара

От няколко дни и аз съм с така наречените хибридни тарелки и тампони от голф4

Исках да се похваля и благодаря на момчетата които обясниха толкова обстойно и детайлно как се стига до края на досадното тропане от предницата на б4

Благодаря пичове вашета разработка или доработка работи перфектно

Нека който е заключил темата да даде обяснение публично Защо?

Адрес на коментара

Здравейте, аз заключих темата и разчистих около 13 поста в последните две страници, които бяха с търговска насоченост и благодарности за хубавият продукт, който съответните потребители са закупили от авторът на темата. Че е полезна темата не отричам, но чисто технически се изчерпала още  в първите 10..15 страници, останалото е спам в 95 % от постовете и не е по правилата за този раздел. В "Техническият раздел" не се допускат теми или постове,  с които да се извършва търговска или рекламна цел. В този ред на мисли авторът на темата може да се възползва от раздела "Купува/Продава", ако не го е направил вече, а всички останали да го питата в пусната от него обява, за техните модели дали ще стават тези тампони, има ли и цена за тях. Останалите, които искат да му благодарят за идеята и хубавият продукт да го направят в съответната тема в раздел "Извън темата" или обява която е пуснал. 

Тъй като темата е доста интересна, както виждам, за това съм я вдигнал най-отгоре в раздела и като ми остане време ще я разчистя от всякакъв спам или постове с цел търговия.

 

:rolleyes:  :blackwhite:

Редактирано от drob4o
Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...