Jump to content

keny

Recommended Posts

Колеги, имам нужда от окачване - макферсони отпред и отзад в смсъл амортесьори и пружини комплект 4те. Въпроса ми е тъй като карам а4 б5 1.8т 180 коня сток, седан 98ма година - има ли значение дали ще бъдат от 1.6, 1.8 или 1.8т ? Има ли разлика между окачването на бензиновите мотори със седан тип каросерия. И има ли значение че моята е 180 коня а не 150 имайки в предвид окачването? Странно ми е защото съм със зелени пружини на които пише a4 avant  ( демек от комби ?!) а колата е на по един пръст височина от калниците със 16ки джанти и гуми на 50 профил.

Мерси предварително !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ми снимаш стикера/лепенката с ВИН-а и кодовете в багажника и като знам годината на производството , ще ти кажа какви трябва да са пружините.  Самият ВИН не ми трябва толкова, колкото да се видят тегловите индекси по мост и типа окачване . Т.е. имат разлики в пружини, както и в амовете ( там са по-малко, при пружините са много).

Редактирано от samo_pechka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

ще ти ги щракна утре и ще видим...за сега мисля че маркитовката на пружините тря да е една бяла и една кафява точка...но аморотисьорите са ми червени боге ...не оригинални черни

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...