kainy Posted November 1, 2015 Report Share Posted November 1, 2015 (edited) Здравейте колеги. Поради форсмажорни обстотелства си продавам колата на части . Автомобила е Audi A6 4F 3.0 TDI S-line 2004-та година, автоматик, с кафяв (рекаро) кожен салон (механичен, без подгряване), BMK мотора (здрав и напълно оборудван) и т.н. Автомобила беше в движение без проблеми до... удъра . Ударът беше козметичен, но автомобила беше тоталиран от застрахователя и свален от отчет в КАТ, поради което се продава на части. Предницата е общо взето разглобена (но не съвсем раздробена), интериора също в по-голямата си част е на части. Останалите части ще може да се демонтират от майстора при който седи автомобила. Някои отличителни екстри: - ел. задна щора- bluetooth- амбиентно осветление- парктроник с 8 сензора и визуализация- TV Tuner- Bose До момента на пускане на обявата, доста неща са продадени и ще се опитам да изредя част от тях: - Автоматика и всичко свързано с него - прехвърлих го на комбито ми и поради това имам ръчна скоростна кутия на нейно място с всичко прилежащо. (лост, педали, магаре, радиатор, окабеляване, комютри и т.н.)- Трилъчевия волан с лопатки - вместо това имам трилъчев без лопатки- фаровете- перките на климатика + радиатора на климатика- Декоративната рещетка на предната броня- пръскалките за фаровете с тръбите- 2-3 парктроник сензора- левия преден калник- предните дискове и накладки, Задни дискове, спирачни маркучи- клапите на климатика- задните кори на вратите със щорите- MMI unit-a- лентовия кабел на волана- навигацията- алтернатора- 2-та комплекта джанти/гуми са продадени, но имам 18-ки от комбито (не са оригинални) Мисля че това са големите работи. Има и дребни, които не са налични, но не мога да ги изредя всичките. Автомобила се намира в София. Телефон за контакт: 0888762477 - Иво. email: ivo.e.tsvetkov@gmail.com Галерия със снимки: (ще добавя по-подробни на интерора скоро) http://s725.photobucket.com/user/xKainy/library/Audi%20A6%20for%20sale Безопасност• Адаптивни предни светлини• Антиблокираща система• Въздушни възглавници - Задни• Въздушни възглавници - Предни• Въздушни възглавници - Странични• Електронна програма за стабилизиране• Парктроник• Система за защита от пробуксуванеДруги• 4x4• Катастрофирал• На частиЕкстериор• 4(5) Врати• Ксенонови фарове• Лети джанти• Металик• Теглич• ШибедахЗащита• Аларма• Имобилайзер• Централно заключванеИнтериор• Кожен салонКомфорт• Bluetooth \ handsfree система• DVD, TV• Steptronic, Tiptronic• Бордкомпютър• Датчик за светлина• Ел. Огледала• Ел. Стъкла• Ел. усилвател на волана• Климатроник• Мултифункционален волан• Навигация• Регулиране на волана• Сензор за дъжд• Серво усилвател на волана• Система за измиване на фаровете• Система за контрол на скоростта (автопилот)• Стерео уредба Edited November 1, 2015 by kainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitsiderov Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Един приятел си търси дифузьор, колко пари е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted November 5, 2015 Author Report Share Posted November 5, 2015 Един приятел си търси дифузьор, колко пари е? Здравей. Продаден е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan4ote Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Стопове имаш ли ги, че при Ники не ги видях на колата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted November 8, 2015 Author Report Share Posted November 8, 2015 Имам ги: http://1drv.ms/1HABdpL Левия е пукнат по стандартния начин, но не се пълни с вода. Десния има малко драскотини, но е здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonTodi Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Преди време те бях помолил.Провери дали захващането на резервната гума е същото като на комбито и го взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
станимирZzz Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 колега трябва ми усилователя.кажи дали го имаш и колко му търсиш,номера му е 4f0 035 223 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted December 1, 2015 Author Report Share Posted December 1, 2015 Имам го, да. Довечера като се прибера ще проверя номера и ще ти пиша ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Желязков Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Имаш ли заден датчик за парктроник , и евентуално какви пари му търсиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted December 3, 2015 Author Report Share Posted December 3, 2015 Писал съм ти на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogabonito Posted December 12, 2015 Report Share Posted December 12, 2015 блутут имаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted December 12, 2015 Author Report Share Posted December 12, 2015 Имам:Audi A6 4F C6 Bluetooth модул 4E0910336C / 4E0862335http://olx.bg/ad/audi-a6-4f-c6-bluetooth-modul-4e0910336c-4e0862335-ID5ncPE.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
metyla Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 Колега, блутуута наличен ли е още? Евентуално с микрофончето и кабелите? ))Мерси много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted December 14, 2015 Author Report Share Posted December 14, 2015 (edited) Модула днес ще го пращам на колега да го пробва дали му върши работа. Ако го върне, ще ти пиша.Микрофона иначе го имам, а за кабелите, комуникационния мога да го отрежа, но оптичен не знам дали ще мога да извадя цял. Трябва да погледна инсталацията на колата. Edited December 14, 2015 by kainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venelinov Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Колега кората под мотора имаш ли е? корите които пазят калника към вратата ( всъщност крият ) , дръжката която вдига стелката в багажника и пластмасата около огледалото за задно виждате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted December 17, 2015 Author Report Share Posted December 17, 2015 Ако не се лъжа имам всичко без кората под десния калник (че там е ударът) и не знам в колко добър вид е кората под мотора. Пиши на ЛС за подробности ако имаш интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manniakk Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 (edited) грешка Edited January 14, 2016 by Manniakk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokolchev Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 колега,казанчето за чистачките имаш ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosme Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Има ли го още модула на парктроника? С кой сериен номер е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kainy Posted March 24, 2016 Author Report Share Posted March 24, 2016 Не ми е под ръка да ти дам номера (чак в Събота ще мога), но този с визуализацията ми замина, а останалият ми е само за 8 датчика без визуализация и камера, ако това те интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosme Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Жалко, за визуализация се борех. Благодаря все пак ! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts