Jump to content

Нов ТВ, TOSHIBA 32 или LG 29


Recommended Posts

Здравейте колеги. Моя позната иска да си закупи телевизор, като бюджета е не повече от 400лв. За момента се е спряла на два модела: https://www.technomarket.bg/products/09141926/toshiba-32e2533и https://www.technomarket.bg/products/09139156/lg-29mt44d-pz-aeu .

Аз като цяло съм фен на LG и бих и препотъчал него, но ако има някой, който ползва въпросната Toshiba или близка до нея, бих благодарен ако сподели мнение.

 

Предварително благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нашите имат такава тошиба вкъщи... Прилично е телевизорчето, всичко му е ok. Изгледал съм 10-на филма на него (през HDMI) - картина, цвят всичко е доволно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, че не ти видях темата по рано, вече сте направили избора, но ако имате опция за връщане в 7 дневен срок, сменяйте го за LG-то, може те да се окажат по читави .

Аз имам такава Тошиба и точно един месец след гаранцията се предаде, в момента е на ремонт и май ще ходи на боклука, защото майстора още като го взе, се съмняваше за някакъв доста скъп компонент и все викаше- дано да не е той .

Отделно, като настройки на картината е гола вода, както и да настройваш, все ги вади едни закръглени, даже и тези дето си ги виждал на живо и знаеш, че са слаби .

Пък Лиляна Павлова като се появи на екрана, направо го заема целия . :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Картината никак не е лоша, макар че в момента се гледа само цифрова тв от антена, защото все още не се е спряла на оператор. Няма да се връща, девойката го харесва. Между другото и LG-то, и Toshiba-та са произведени в Полша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...