Jump to content

Тръбичка за задната чистачка?


r.s.m.f.

Recommended Posts

Здравейте колеги, днес ходих до София и на половината магистрала ръмеше и доста често ползвах пръскалото на задната чистачка. като спрях пред нас установих, че под стелките в дястата част на колата отпред и отзад има доста вода, особено отзад. Според мен водата е дошла от пукната тръба за задната чистачка, друга логична причина не намирам за тази вода - дали съм прав? Имаше си налягане на пръскалото отзад но все пак? От там ли минава тази гад, бях чел че протича в багажника, но моя е сух. Колата е от подписа Авант.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам подобен проблем ама при мен течност до чистачката не стига. Явно някъде се прекъсва маркучето. При тебе може само да се е пукнало леко и затова да си имаш течност до чистачката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наводняват се от мястото за акумолатора по принцип но при теб е отзад.Пиша го това за да си провериш и отпред,защото от там стават големи простотии принципно.Успех с откриването на проблема :)

Sent from my HTC One mini 2 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е друго Митак, при мен наводняване няма ама ако "пръскам" на задното стъкло доволно подмирисва на течност в колата :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен подмяната на самият тръбопровод, има и едни бързи връзки ! Имат навика да се разкопчават ! Колегата ги лекува с термошлаух и няма вече разкачване :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също имах проблем с тръбичката за задната пръскалка - беше се разкачила снадката в ляво ( до съединителя ) и ми наводняваше мокета .  При мен тази тръбичка минава под левия праг - там е вързана с другите кабели , които отиват назад . ( и аз съм с Ц5 Авант ) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Днес се връщам от София и пред нас видях пак локва в краката на пасажера отпред и една струйка вода да се стича по левия ъгъл. Реших, че е радиаторчето - близнах 2-3 пъти - чиста вода, никакъв вкус на антифриз, чистачките не съм ги барал - ебаси филма.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...