Jump to content

Музика


Ирина

Recommended Posts

Здравейте ! Нова съм тук ,така че моля предварително да бъда извинена,ако питането ми ,е вече обсъждано!  Преди 3 дни си купих Ауди А4 комби 2004 tdi .Още съм в еуфория и нищо не ми е ясно ,а и все пак съм жена ,от онези русите :) Имам нужда от помощ ,относно музиката в колата .Та тя си е фабричната ,нищо не е сменяно.Когато купувах колата ми бе "гарантирано" ,че оригиналното cd има usb ,но след проверка от моя страна ,в 3 Авто музикални сервиза ,ми казаха ,че моделът не подържа aux ,нито usb .Нямам и чейнджър :( Та ви моля ,ако някой знае начин как мога се сдобия с usb в колата,да ми помогне .Не желая да демонтирам оригиналното cd  и да си разваля удоволствието от красивото табло ,за да си сложа каквото и да е от магазина с USB port ,не само че ще загубя бързия достъп от волана ,ами и колата вече няма да е същата симпатяга :) Имам оригинален усилвател в багажника ,ако тази информация би ви помогнала :) Благодаря предварително ,дано някой ми помогне :)

image.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, първо честито за придобивката,желая ти много безаварийни километри, да се наслаждаваш на автомобила,да те слуша и да те радва :). Относно въпроса ти разгледай тази тема ,там подробно са описани всички възможни варианти за възпроизвеждане на МП3 през usb, aux и т.н.Накратко най добрия вариант е да си купи и да се монтира дигитален музикален чейнджър,който се връзва към оригиналното cd и запазва интериора на колата,както и всички функционалности на мулти волана идр.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви много за бързия отговор!

 

А можете ли да ми препоръчате човек/място ,където може да ми бъде монтиран такъв дигитален музикален чейнджър  в град Бургас?!? Защото вчера ,където и да бях пратена от приятели,не получих адекватен отговор ,нито решение.Сигурно защото съм жена и си признавам,че съм от онези 99% ,които нищо не разбират от коли,а самл въртим "геврека" ,както казва баща ми :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очертава ми се ходене в София до дни,така че няма да е излишно,да знам къде могат да ми помогнат :) Би ли ми дал адрес :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, Ирина написа:

 ......  в град Бургас?!?

 

Най-добре разпечатай описанието на устройството и го покажи в центровете за караудио. Като го гледам т.н монтаж е лесен. Може да пробваш в Технополис в кс. Славейков. До "Новата поща" пак има подобен център. Сещам се за още няколко места но "Меден рудник" ми е непознат за описание. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Монтажа се състои в това, да се свали CD-то, да се закачи кабела от Yator-a на порта за чейнджъра и един черен кабел с кабелна обувка накрая да се закачи за някоя метална част от CD-то . Това е.

Ако на хората в тези центрове не им е ясно, покажи им този пост. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Gromaudio
Аз съм даже с касетка, чейнджъра ми е в жабката, от 3 години съм с това устройство, никакви грижи не ми създава, и си запазваш функциите на оригиналните бутони на колата :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...