Jump to content

Турбо К04-15 стенд/ремонт/централна част?


Recommended Posts

Здравейте колеги, днес свалих турбо - то и мисля тази седмица да го закарам някъде на стенд да го проверят. Започнах да доливам от известно време доста масло - изпушва само на светофар.  

 

Някой има ли опит с проверката на турбо? Изобщо може ли някъде в София да се провери за луфтове (съответно теч на маслото около оста).

 

Ако е тръгнало и трябва рециклиране, какво мислите да взема само нова средна част и да си я сменя сам? Има ли някаква тънкост при смяната на охлювите?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо си погледни топлата част на турбото, че имат склоност да се пукат, ако сменяш турбо най-добре иди при Богомил в Годеч няма да съжаляваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките са китайски, въпросът е какъв качествен контрол е минал. Къде мислиш, че са фабриките на BW? Аз скоро мисля да ползвам услугите на момчетата от GR Turbo, напоследък много интересна техника закупиха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери в кой е официален представител в бг на borg warner. Обади се, разпитай и тн. Едина подсказка ще дам че тези индекси 15 24 и тн. не са целите парт. номера, трябва да търсиш по каталозите ако искаш да се чувстваш подготвен, не че има значение ако хората си разбират от работата.

Sent from my iPad using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...