Jump to content

Проблем със CD changer audi A8


grishev

Recommended Posts

Здравейте! Имам проблем с changer-a na Audi A8. Записах диск, разчете го но след това не ми позволи да го извадя или да добавя др. диск вътре, като същевременно продължаваше да чете диска. Минах през сервиз за аудио техника и един " разбирач" ми обясни, се е бъгнало и просто трябва да се спре захранването за да се рестартира. След като спря захранването към cd-то и го пусна пак, същото започна да свети постоянно, щесте копчета са като "коледна окраса". Някой може ли да ми каже как да си реша проблема и да извадя диска? Ще съм благодарен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По спомени, може да се даде в кодировката "рента кар" , при което бутонът за вадене на диска остава неакнивен. Може и при теб да е нещо подобно. Дай кодировката и ще си каже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как как? Може ли малко по подробно че аудито го имам от 5 дена и хич не съм в час? Благодаря за разбирането

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, tufata написа:

По време на възпроизвеждане, ако натиснеш бутона за изкарване на касетата, какво се случва?

Каво ? Не мога да те разбера? :nixweiss:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Ami nishto ne stava. Sega sveti kato led lenta kato magistrala ot pyrvoto do poslednoto kopche, i it vreme na vreme se mychi da pravi neshto. A na displeq izpisva cd fault 

Редактирано от grishev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Diagnostikata otchita mehanichen problem dnes q zakachih. Blagodarq na vsichki za pomishta. Utrq q karam da go vadqt i da go pravqt a sluchaino ako ne stane shte tyrsq da kupq taka che nqkoi ako ima da kazva.?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема на changer-a е в това че не иска да поема дисковете. Когато го разкача и го закача пак всичко е ОК на дисплея ми изписва че е наред. Когато батисна "loade" започва да чатка премигва няколко пъти и не взема диско, след което изписва на дисплея CD failed. Някои запознат ли е дали този механичен проблем е отстраним, защото ходох при няколко уж техници които ми обясняват че това било слабост на ауди и не ги поправяли защото не си струвало. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо сега е момента да инвестираш в един XcarLink или друг подобен дигитален чейнджър! Заменяш едното с другото и вече ще пишеш песни само на флашка или SD-карта...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчета благодаря ви за мненията и помоща! Оправиха ми ченджара. Някакво пластмасово рамо се било износило, но това било нормално, защото всички операции минавали през него. Единственият проблем е, че няма гаранция колко време ще работи докато се скапа. Така че ще мисля вариант за дигитален ченджът. Само не мога да разбера MMI 2ра 3тра или коя генерация е. На диска също нищо не пише. Ако някои има на идея как да разбера, колата е Ауди А8 2004 г. 3.7 бенз. Още веднъж жлагодаря еи много!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...