Jump to content

Последните радиостанции на радиото

devedeve

Recommended Posts

Колеги, много ме дразни една дреболия на радиото... Не мога да окрия каква е логиката на подредба на последните радиостанции ("last stations"). Аз съм с MMI 2G High, трябва да е последната версия на SW 5570 (но и преди това беше същото).

Ако примерно слушам 5 радиа подред (достатъчно дълго, за да се отразят в последните станции), след това е малко вероятно точно тези пет да са изписани като последните защото някои от тях ще са се изместили едни други... Също така ако имам примерно 2 от последните станции извън обхват и реша да си пусна някоя нова станция, след това тази новата не е задължително да измести тези без обхват, а може да е някоя от другите 3. А ако искам като последни да са ми точно определени 5 станции е почти мисия невъзможна.

Не знам дали е само при мен това или е при всички. Четох и чужди форуми и пак нищо не открих написано. Знам, че е дребен проблем, но ме дразни откакто имам колата и не откривам никаква логика.

Според мен няма оправия и аз много се дразних, как някакви странни станции стоят там. Просто свикнах да си ползвам опцията "запаметени станции" :)

Май наистина няма решение на това, освен запаметените... Много е добро това MMI, та много се чудя как не са ги измислили подобни дреболии докрай... Както и да е,  много благодаря за отговорите!