iordan0ff Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Намерих си супер готин спойлер с трети стоп. Оригинален е за А4 Б5 до толкова, че пасва идеално! Спойлера от New Zealand, целият с закрепване само от двете страни. Проблема ми е, че не знам от къде да прекарам инсталацията за стопа, стигнал съм до там да я вкарам под кората на багажника, но там няма къде да я вържа за кабела на стоп светлините. Кабела на стоп светлините са със червено-черен и кафяв кабел. Искам да попитам колеги с оригинален спойлер с трети стоп ако може да ми обяснят, а още по добре ще е ако има снимков материал, къде е свързан самият стоп от спойлера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisko_A6 Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 Кви пари излезе спойлера колега? Доста търсих такъв, но не намирам и ще слагам лип сигурно. Sent from my HTC One S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan0ff Posted August 6, 2016 Author Report Share Posted August 6, 2016 (edited) На 8/6/2016 at 10:46, Krisko_A6 написа: Цитиране на предходно мнение! 30лева го отмъкнах аз от един пич, дори е същия цвят! Edited August 8, 2016 by VBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Killer Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 я дай снимка на тоз спойлер за да видим за какво иде реч. и за седан ли е или за комби ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts