Jump to content

Пукане в колоната на волана


mupo30

Recommended Posts

Здравейте колеги, на А3-ката на жена ми има странен проблем.Появи се едно пукане или чаткане в колоната на волана.Чува се само при завъртане на волана на дясно и то не всеки път.Сега гледам някакви схеми на волана и колоната.Утре мисля да го разглобявам.На някой случвало ли се е нещо такова?Или да ми кажете от какво точно може да е,или какво да гледам като разглобя.Не съм отварял до сега тази колона и нямам никаква идея какво може да е.И някаква схема ако може.Лек ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, проблема може би е механичен.Интересното е, че е само при завиване на дясно.Корите могат ли да се разглобят без да се вади волана?Че май нямам необходимият инструмент за волана.Ще търся утре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз имам същият проблем,но пукането е при завъртането на волана и в двете посоки,мисля че имаше някъде подобна тема,но не съм сигурен,ще следя темата с интерес,поздрави :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има теми по доста форуми, но повечето са за проблеми в окачването на колата.Както и да е....мен днес не ми остана време да разглобявам.Ако се замотам още 2-3 дена и ще я закарам на майстор.Така или иначе не съм от най-големите майстори.Ще пиша като има развитие.Някой да има схемата на разглобяване?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И със смяна на позицията не се оправя. Но все още не намирам време да отварям или да я закарам на сервиз. Като има някакъв резултат ще пиша.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...