Jump to content

Монтиране на теглич на Q7


GeorgiGT

Recommended Posts

Здравейте , има желание да монтирам теглич на моето Ауди  Q7  2007 г . Ще съм благодарен ако някой сподели опит ! Имам намерение да тегля дву осно  ремърке ( което все още нямам ) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има електрически фабрични обаче бронята има фабричен капак който се сваля преди да извадиш теглича .Теглича се изважда чрез бутони които се намират от вътре в багажника.За тези автомобили които са на въздух има и бутони за вдигане и сваляне на задната част.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Старите Q7 са с капак в бронята, на новата обаче са измислили треакторията при изваждане на трглича така че да мине под бронята и няма капаци които да се махат.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

За съжаление няма капак на бронята , което предполага че няма теглич ..... мисля . Иначе в багажника има бутони за вдигане и и сваляне при закачване на ремаркето .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свалянето и вдигането на задницата е с цел по лесно качване на тежки товари, няма нищо общо със закачването на теглича. Заготовката за бутони в багажника е за 4 броя - 2 за сваляне и вдигане и 2 за вадене и прибиране на електрическия теглич. Ако нямаш такъв, много трудно ще си инсталираш да стане като фабрично.

 

Моя съвет е да намериш броня от кола с теглич (с капака) и отдолу да си сложиш обикновен, но със сваляема топка, за да може да си изглежда нормално когато не го ползваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...