Jump to content

Зимни гуми


Hinko

Recommended Posts

Здравейте колеги.Дайте мнения за среден клас гуми - 18 цола зимни.Аз ще закупя от ел. сайт.. но все още се двоумя какви точно имайки предвид шофирането ми ..което е повече извънградско.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на джипа сложих dunlop winter sport 3d и от както ги сложих (края на август) съм много доволен. На сухо, мокро, аквапланинх (с 2,5т е забавно :hilezh:) са много добре. Дот-а е края на 2015г и ги взех за 290лв бр с монтажа, 255/55 р18. Имат и предпазен борд, което за мен е важно. 

ПП- Жипа е Рейндж Ровър

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Аз купих Нокиан WR3 . Имам мн.добри впечатления от предните WR2 и то на автомобил с придно но пък 2.2 тона.Днес ме очароваха на автомагист. Хемус в един воден апокалипсис който се изля .До 190 няма аквапланинг ..но на местата където се образуват рекички и езерца -още при 140 колата танцува - но прилично.Абе в такива участъци нищ о не помага нито гуми нито  куатро ..нищо.Разумно каране и това е.Ще ги видя в сняг и киша как са и ще съобщя.Използвали от Нокиан някаква нова технология за допълнително армиране като при бронежилетките против удар в дупки и неравности - има разни клипове из нета..но аз ще се въздаржа да им тествам здравината по обективни причини:razz:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Nokian редовно ги хвалят.. Аз напоследък съм фен на Континентал, моето Q7 е с летни и зимни такива. Най-много ми допадат в сравнение с каквото съм имал - GoodYear, Dunlop, Yokohama, Bridgestone.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 years later...

На седмицата съм с ротала 20 цолови на 45 на 275, но гледам тук https://www.automobile-catalog.com/tire/2008/1192625/audi_q7_3_0_tdi_quattro_tiptronic.html  

вобще не съм за такива, отделно аз до сега съм виждал по шумна гума, а уж е високия клас XL sport 110 V. както и да е , на пикапа тойотата сложи през ноември 2020  нанканг as02+xl и съм много доволен, никакъв шум на дъжд и сняг са много добри за цената си , а я товаря с по 1 тон и нагоре , стигал съм до тон и двеста

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...