Jump to content

Джанти от А8 на C5


mitko.be

Recommended Posts

Огледал съм се в фабрично полираните джанти 17" от осмицата и исках да попитам даи стават за C5 1.8t? Сега съм със същите, но сиви и 16-ки. Не знам дали централния отвор на осмицата също е 57.1?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стават, слагай, щом ти е мерак, само не става ясно кои са фабрично полиранте джанти от А8, но хвърлих боб и се оказа, че може би имаш предвид 5-толъчките, които са едни от най-класическите 17-ки и са здрави на куче

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрави са на куче и аз мислех такива да вземам ама гумите за тях ме съмнява а се съберат..на мен S-Line джантата с 225/50/17 се разминава на косъм от горните носачи, та не знам за на осмака гумата, която е по-балонна как ще се случат нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Взех такива джанти, още не съм ги пробвал тъй, като нямам гуми за тях и чак на пролет ще ги слагам за летни, като се надявам да станат. 

Въпроса ми сега е, тези джанти просто полиран алуминий ли са или от горе имат лак все пак? Питам, защото имат няколко драскотини тук-там и ми се иска след като имам толкова време до пролета поне да ги направя перфектни. Та ако ги шкурна леко с някоя финна водна шкурка дали ще сваля лака ако има такъв или ако си е алуминий, спокойно мога да ги "изгладя" и после да полирам? 

Също така, с каква паста мога да ги полирам така, че да станат като огледало? Сега уж са лъскави, но седят леко хромирано все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

качи някоя снимка от близо на проблемната джанта ,да можем по лесно да ти отговорим било аз или някой колега

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено и по този въпрос има подробно писано, но модератора ще затрие моето мнение, а чукчата-рецивист, ще отвори още 12 до 24ч.... :steinigung: Алуминият оксидира, нема как да е гол.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях едно А8 с такива и беше с гуми 245/45/17 и се чудех дали като я слагам на шестицата ще влезе с тая гума или да търса друг размер? (че още не съм купувал гуми)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...