Jump to content

Проблем с врати


Tevlogiev

Recommended Posts

Добро утро,колеги.

 Имам много странен проблем с дясната врата на Ауди а3,110к.с,тди,1997-8г.(ако има значение). 

Вратата не иска да се отваря отвътре, свалям кората,всичко закачено по нея, отваря се отвътре и след ден или може би( Не мога да засеча дали при по - голяма скорост) спира да се отваря отвътре. 

Чудя се ,дали има нещо по компютъра, след някаква скорост да се заключва или да не позволява да се отвори вратата отвътре или някакъв механичен проблем да търся, Тъй като след разглабяне и сглобяване се оправя проблема ?! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Активирано ти е автоматичното заключване на вратите при скорост над 15 км/ч. Но, когато загасиш колага и извадиш ключа, би трябвало да се отключат автоматично. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Не...Но ако е активирана такава функция, няма ли да чувам кога се закл.вратите ? С шоф. врата нямам проблем, но с пасажерската е големия проблем. Интересното е ,че при сваляне на кората и качването и пак всичко не наред ,до определен момент, примерно едно каране и след това проблема пак се появява, свалям и качвам пак и всичко е ОК. Смазвах всички машинки и т.н по вратата и файда пак .. нз къде да търся проблема. Мислех,че се откачва жилото ,но то е супер нереално да се откачи.

Редактирано от Tevlogiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали е оригинално, стой в жабката над калника в багажника. Така купих колата мисля,че беше Стемо нещо си ... някаква италианска система-аларма и т.н. Но като заключвам колата с дистанционното се чува как заключва и отключва ! А също така предполагам щях да видя палчето на кората,че се вади и прибира, а то си стой само в откл. положение !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я вземи я бодни на компютъра и виж какво ти показва....провери си маншона на самата врата да не се мешкат жичките нещо...

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Нищо не показва на компютър .. явно проблема е механичен и аз не знам ... Излезе и нов проблем - при затваряне на вратата, при по - силен удар не се затваря, въобще не хваща .. а при леко бутване е ОК (и то не винаги)... мисля тези дни по празниците,да я свалям от - до и да сглобявам едно по едно , та да видя ще има ли някакъв ефект ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам. Механично износване на самата брава т.е. езичето дето затваря и отваря. Ами турси си или нова брава или някоя по-запазена от моргата.

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...