Jump to content

проблем с обортомера на Audi 80 B4


todor83

Recommended Posts

Здравейте колеги. От известновреме имам проблем със показанието на обортомера на колата ми,на моменти не показва правилно оборотите когато колата работи на място,закарах е на дигностика но нищи не откриха, закачиха е изчистиха грешките, на диагностиката показваше 850 оборота а стрелката отчита 0,когато е форсирам или тръгна да карам се откланя но пак не показва вярното.дайте помощ какво да направя. колата е ауди 80 б4 1992г. 90к.с. бензин 2000 куб.  Благодаря предварително за информацията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако скоро не са ти правили нещо по инсталациите /кабелите/ в колата, почти сигурно е че проблемът е в приборното табло или самият уред оборотомер. Чест проблем при старите автомобили. Ако можеш намери друго табло за проба. Ако проблемът се окаже в таблото - дай го на някой телевизионен техник да му презапои спойките по платките и да подмени кондензаторите в оборотомера. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тошко играл сьм го това хоро преди време , датчик на хол излезе накрая.Лошото е че почва да гасне в движение вече в краините фази ,доброто е че изчякваш 10-15 минути на отворен капак да изстине и пали се едно че нищо не е станало . Но така започва с игра на обортомера,след два месеца почна да гасне чак.56 лева ми излезе сьс датчика и маисторлька. Моето ауди обаче е 115 коня 2000 кубика но предполагам че и при тебе ще излезе сьщото .Единия пьт при мене изгасна по време на изпреварване сьс по голяма скорост така че имаи едно на ум с тази кола. Разбира се може и в таблото да е проблема но аз се сьмнявам.Сподели след време какво става

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

почивните дни го човърках,махах таблото ровичках и не разбрах нищо, и днеска сутрин като тругвах за работа всичко си беше наред, незнам какво става, и как са е оправило за сега.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...