Jump to content

Влиза ми вода под караката от кутията на Бушоните?


daredevil

Recommended Posts

Покрай дъждовете забелязах , че под краката ми влиза малко вода преди се спускаше от упътнението на вратата навътре към купето позалепих смених уплътнението и предното стъкло пооправих проблема , но сега в някакви минимални количества влиза вода под краката на шофьора. Проследявам случая , че влиза според мен около кутията на бушоните(ако е старо уплътнението на кутията) или покрай нея има 2 жила захванал съм ги със силикон , но може би все пак влиза по-малко? Малко по напред има една огромна дупка за оттичане на водата покрай кутията за бушоните, но към кутията на бушоните става като легенче(откъм купето) и водата една част ми се струва , че влиза надолу т.е. към купето.

 

Чудя се около бушоните само тази голяма дупка ли е за оттичане на вода която е пред  кутията . Има ли други дупки за оттичане на водата около кутията за бушоните нещо запушено около жилата, където са до кутията , но там ако има дупка гледам отдолу , че директно отива в куето водата ... Някакви идеи от къде се оттича точно водата и къде може да тече обикновенните проблеми за течове . Проследих, че от върху, подкалника в купето се спуска една вадичка и надолу се спукса... Всякаки мнения ще са ми от полза.

 

Колата е Ауди купе 90

Редактирано от daredevil
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото се ориентирам, колегата Chitatelia правилно те насочва към дефектното уплътнение. Ако то е наистина скъсано, сменяй го веднага. Възможно е обаче то да е дефектно и без да е скъсано - ако не се полагат грижи за тях, уплътненията бързо стареят с времето и сдават багажа. Тогава напълни един чайник с вода и го полей отгоре - ако протече вътре, сменяй. Ако не протече, значи проблема е в друго уплътнение. И така лека-полека ги обходи всички с чайника и ще установиш къде е ключа за бараката.

Този метод с чайника може да е примитивен и дори смешен, но действа безотказно. А и в домашни условия поне аз не знам за друг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Мерси колеги нещо нямам време да и обърна внимание на моята кошница на последък та така малко влажно си седи под краката ми ....

Пр първа възможност ще видя какво да направя .... В тези студове нямам условия.... За такива проблеми някакъв сервиз да знаете всъщност ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...