Jump to content

Chitatelia

Members
  • Мнения

    1808
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Chitatelia

  • Рожден ден 25.01.1988

Друго

  • Kaра
    A4 1.8Т AVJ Avant

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

4837 профилни разглеждания

Chitatelia's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Тази година беше фалстарт
  2. На мен на тръца ми писаха 4та категория. До сега беше 3та. Явно са решили да олабят малко тия така наречени категории, но се говори, че идната зима ще спрат и 2ра категория да влиза в центъра.
  3. Chitatelia

    Ревизия ма моторя

    @МММ1 Този от ТФСИ на колко градуса е ?
  4. A защо точно от габаритите искаш да вземеш захранване? Обикновенно модулите за дневни светлини следят точно габаритите и като ги включиш модула се изключва.
  5. Не знам за какъв проблем питаш, но при Б6 с монохромния дисплей започва да не се вижда след като загрее. Оправя се като се смени с нов.
  6. Chitatelia

    Ламбда сонда 2.0 TFSI

    @Milanski колко струва премахването на втората сонда?
  7. Синият датчик който си очертал е температурният. Ако е скапан ще лъже компа за температурата и може да получиш описаните от теб симптоми. Ако можеш да боравиш с мултицет във форума има графика на стойностите на датчика при различна температура. Ако не можеш- купи нов. Не е скъп.
  8. При мен имаше подобно нещо. Като я запаля студена започваше да се тресе, не работи равномерно и понякога гаснеше. Смених бензиновият инжектор на цилинтъра в който ми записваще мисфайъри и се оправи. П.П беше точно като при @kurty след като свалих инжектора го мерих и беше прекъснал. Почукнах го малко на бюрото и се оправи.
  9. Ако не ти е спешно в АЛИто
  10. След 100к. км добре ли е да го сменя и с какво?
  11. Ходи я виж на живо. Ако ти хареса пробвай да свалиш малко надолу и я взимай. По описанието излиза, че минавал към 8500км годишно което нищо не е.
  12. Ако 9 години нищо не е пипнал, ти ще го правиш Зависи и колко км е минала, но пак звучи горублянски.
  13. 1.8T да го направиш 250-300коня, ще трябва да дадеш още толкова колкото най-верояно ще струва А3ката -може и повече. Ако сам си човъркаш може и да има някакъв смисъл като хоби. Ако сега караш 80ка, 1.8Т само с чип ще ти се струва забавна
  14. Ако случиш на читава бройка няма да съжаляваш. Да, на 20 години станаха вече, но са сполучливи и ако не са изтормозени няма да ти късат нервите. Това не значи, че периодично няма да правиш нещо, но идеята е да не виси постоянно в сервиза.
×
×
  • Create New...