krasko7878 Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Здравейте,става въпрос за триврато А3 и искам да му сменя уплътненията,но не знам как!Сигурен съм,че някъде в някоя тема бях срещал колега който го е правил,но не успях да я намеря,та Ви моля всички за помощ и съвети как да ги сменя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroYan Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Уплътнения намери ли? Sent from my S8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasko7878 Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 да,уплътнения имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
audibluesky Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Защо ще ги сменяш? "Свири" ли ти при висока скорост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasko7878 Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 На шофьорската врата ми е скъсано,обмислям вариянта да сменя само него,но купих комплект и за двете врати,ако не е много сложно ще сменя и другото,макар че е перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroYan Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 На мен при висока скорост ми свищи, но не съм търсил уплатнения. Доколкото за смяна се разглабя таван, колонка, праг и се маха капака на бушоните. Имай предвид, че е залепено на места. Sent from my S8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venomcorp Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Това , че свири при висока скорост сигурно ли е че е от уплътнението??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deox87 Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Лесно се подменя аз не съм свалял и тавна, може и без тая процедура, но се налага да се свали; кората на страничната греда където е колонката, капака на бушоните, пластмасовата кора до ръчката за отварне на преден капак, прага, кората на централната странична греда и кората на тапицерията. В този ред ги сваляй който казах понеже се застъпват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasko7878 Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 Ок,благодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasko7878 Posted January 22, 2018 Author Report Share Posted January 22, 2018 А всичките неща които се свалят на щипки ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroYan Posted January 22, 2018 Report Share Posted January 22, 2018 Да, на щипки са. Но са еки различни и тази на еърбега е по усобена. От какво друго да е.. Sent from my S8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts