Mihaelk Report post Posted March 27, 2018 здравейте. Карам ауди А4 Б5 1.9тди 1998 година и от няколко дни имам проблем с компютъра. Когато дам на контакт ми изписва на дисплея ОК и след като запаля двигателя дисплея изгасва все едно е изгорял. когато цъкна копчето за трипа ми се появяват всички лампи и се изреждат една след друга (както би трябвало да е ) на дисплея, но след това пак изгасва. Въпроса ми е какво не е наред и трябва ли да си купувам нов компютър? Quote Share this post Link to post Share on other sites
veselin velchev Report post Posted March 28, 2018 Всичко е наред. Sent from my TC55 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihaelk Report post Posted March 29, 2018 Не е наред, защото така не мога да виждам разхода на гориво, часовника и температурата, както и лампата за гориво... Quote Share this post Link to post Share on other sites
veselin velchev Report post Posted March 29, 2018 Има опция за изключване на подсветката на борда.Като натиснеш за кратко reset бутона и дисплея изгасва. Sent from my TC55 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihaelk Report post Posted March 29, 2018 а как да го оправя ? Пробвах да задържа ресет бутона ,но не стана ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilenF Report post Posted March 29, 2018 Трябва само да го натиснеш, а не да го задържаш. Quote Share this post Link to post Share on other sites