Jump to content

Климатик


Recommended Posts

Добър вечер на всички,ще ми се налага да купувам първия си климатик това лято.До сега съм нямал и не знам въобще кои марки са издражливи.Той ще е за хола на гарсонерата ми който е 10кв.метра.Основно ще се ползва през лятото за 1 месец Август примерно като си идвам в България и много важно зимата Ноември или Декември като е студеничко с него трябва да се отоплявам.Как стоят нещата замръзват ли те през зимата.Каква марка ще ми предложите и като цени не съм запознат да речем да е средна класа Климатик не някаф боклук нито пак някаф с много екстри и т.н ще служи само 2 месеца през годината.Стига да си върши работата.От Хасково съм там имаме Технополис.Бих се зарадвал на оферти  и линкове от вас.Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички изстудяват, дори и най-евтините. Не всички топлят.

Аз ти препоръчвам fujitsu general като съотношение цена/качество. Детската стая е 10 кв.м. и даже с 9ка големина на климатика - е супер. Макар че имаме и локално парно, което помага, когато е най-студено. Цената бе около 1200 с монтажа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искате да отоплявате и изстудявате хол и кухня препоръчвам  ,като модел. https://climahome.bg/hitachi-rak-35rpc-rac-35wpc.html?gclid=EAIaIQobChMIh4zBu6ng1QIVAxbTCh2V7gWEEAMYAyAAEgIWcvD_BwE Не ми се спори с колеги, една година съм проучвал пазара и определени форуми. Имам го вкъщи и съм много доволен. Имам също още други два климатика на други марки. За монтаж не препоръчвам фирми от веригите за всякаква техника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...