Jump to content

Дневни светлини


anpa1

Recommended Posts

малко офф топик, от вашите разправии, ама гледам има доста вещи по-темата, та да не отварям нова. Имам колата с фейсовите фарки, но набива грешка за изгоряла крушка. Как да го коригирам това, има ли начин, плюс това премигват на всяка минута. Ако знаете нещо по въпроса и кой може да реши проблема около варна, ще сте супер. А, и още нещо, тия фарове дето колегата продава, за тая цена даже не бих се и пазарил, същите като моите, супер отварят колата и забравяш за DRL, просто си го пускаш от менюто и си светиш винаги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Преди 1 час, OvivO написа:

той си преценява. Ако му е таргет възможно най-евтино да има drl, да види за кодинг или да си вземе лед лентите и е готов.

Колеги . не става дума за скъпо или евтино.  Идеята е да не развалям нещо, което работи.  Кой и срещу колко пари може да свърши цялата работа : маха моите харове, монтира диодните , слага там нужните модули, чисти грешките и пито - платено.  А не аз ще направя това и това , ама после някой друг трябва да направи следващата стъпка. 

Така се случи при мен и със стъклото.  Едното стълко не се вдигаше. Отидох при един , сменихме рамката на вратата, стъклото се оправи. После отказа комфортмодула, не се вдигат стъклата с бутона за заключване.  Питам " защо", отговора на оня, които го смени е : " незнам".  не искам такива филми. Затова слагам китайските и ако не ми хареса , махам ги и в боклука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...