Jump to content

B4 ABT двигател заглъхва при 93 градуса на газ


Recommended Posts

Колеги случвало ли се е на някого, точно при 93 градуса на газ заглъхва? Прави го понякога. Минавам на бензин - върви си нормално. Като спадне под 90 градуса -  върви нормално на газ и на бензин.

Редактирано от kiropm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Здравей колега,заглъхването най вероятно се получава когато се пусне перката на вентилатора.Ако обдухва по някакъв начин изпарителя се получава обедняване на сместа и затова започва да глъхне.Може да пробваш да сложиш някакъв картон или нещо с което да няма пряк достъп на въздуха до изпарителя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах подобен проблем, само лятото , след като гася да заредя или по друг повод не иска да пали на газ / обикновена газова, ловато/, карам на бензин да поохлади и минава на газ . Проверка на напрежението към клапаните  показа малко над 10в,разкачам клапаните един по един и след откачане на клапана на изпаритела напрежението се качи над 12в.Смених бобината на клапана и проблема се реши. Явно от високата температура след загасяне на двг бобината нещо е окъсявала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега, ще проверя варианта с волтажа на клапана както и възможното обдухване от перката. Майстора каза мембраните са о.к. аванса също ( препоръчаха ми да ги проверя).

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...