sbozhilov Posted December 5, 2019 Report Share Posted December 5, 2019 Здравейте , искам да ми препоръчате човек , при когото най-евтино в София ще ми излезне смяна на радиатора на парното и облепване на клапите . За А3 1.9tdi 90 става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tevlogiev Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 от 250 до 300 вземат за тази процедура, без радиаторчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7r3l0k Posted December 7, 2019 Report Share Posted December 7, 2019 Ако ти поискат повече от 200лв за смяната, бягай много далеч. Не купувай китайски радиатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojo&viki Posted December 9, 2019 Report Share Posted December 9, 2019 Миналата зима минах през процедурата.Материали:Червен антифриз-36лв.Радиатор-44лв.Добавка за промиване на системата-14лв.Труд 230лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbozhilov Posted December 11, 2019 Author Report Share Posted December 11, 2019 (edited) За София ли става въпрос ? Ако да , доволен ли остана ? Edited December 12, 2019 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojo&viki Posted December 11, 2019 Report Share Posted December 11, 2019 За Варна.Доволен съм.Трябва да я направиш процедурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tevlogiev Posted December 12, 2019 Report Share Posted December 12, 2019 Имаше тема в тук ,един колега беше правил детайлни снимки...успях да сваля всичко от темата, мога да ти ги пратя и да видиш дали ще можеш да се справиш сам ... според мен не е сложна процедура просто изисква време и тези пари са малко безсмислени ,ако си поне малко технически грамотен, не вярвам да не можеш да се справиш с проблемът, лично аз мисля след зимата да се пусна с процедурата, че и моите са издухани вече... правили сме го на Голф 4, не вярвам да има някаква съществена разлика, така че - прецени ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts